Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Mielikuvamarkkinointi ja sosiaalinen media puhuttavat Fellmanniassa ke 18.4. klo 14

Koulutuskeskus Salpaus

Mielikuvamarkkinointi ja sosiaalinen media puhuttavat Fellmanniassa ke 18.4. klo 14

Tiedote.
Julkaistu: 16.04.2012 klo 08:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Miten imagon saa pysymään haluttavana? Miten sosiaalinen media toimii bisnestyökaluna? Muun muassa näihin kysymyksiin pureutuvat kokeneet markkinoinnin ammattilaiset Jane Moilanen ja Jari Juslén, jotka puhuvat Koulutuskeskus Salpauksen seminaarissa keskiviikkona 18.4. klo 14 alkaen. Seminaari järjestetään Oppimiskeskus Fellmanniassa Lahdessa (Kirkkokatu 27).

House of Branding -yhtiöiden toimitusjohtaja Jane Moilanen aloittaa seminaarin klo 14. Hän puhuu otsikolla Mielikuvamarkkinointi - miten sen rakentaa ja mikä tärkeintä, miten saan imagon pysymään haluttavana? Ennen House of Brandingia Jane Moilanen on toiminut kymmenen vuotta TeliaSoneran brandi- ja markkinointijohdon tehtävissä Suomessa ja Ruotsissa. Sonerassa hän toimi myös useissa kansainvälisissä, uuden liiketoiminnan käynnistämisprojekteissa.

Jari Juslén aloittaa puheenvuoronsa klo 16. Hän aikoo romuttaa suuren myytin, jonka mukaan sosiaalinen media soveltuu vain kuluttajamarkkinointiin. Miksi ei yhtä lailla B2B-puolelle? Juslén haastaa kuulijansa tarkastelemaan markkinointia uusista ja yllättävistäkin näkökulmista – useimmiten hyppäämällä markkinoijan organisaatiosta asiakkaan saappaisiin.

Jari Juslén on perehtynyt syvällisesti markkinoinnin historian suurimpaan muutostekijään, internetiin, ja kirjoittanut kirjan Netti mullistaa markkinoinnin (2009). Hän on ollut mukana monilla murroksen kokeneilla toimialoilla ja nähnyt sekä erinomaisia onnistumisia että totaalisia floppeja. Nykyään hän keskittyy muutoksiin ja niiden johtamiseen pyrkien avaamaan erilaisille organisaatioille ovia internetin markkinointimahdollisuuksiin.

Seminaari on osa Koulutuskeskus Salpauksen Asiakkuudet ja johtaminen -seminaarisarjaa, joka käsittelee yrityksen ja työyhteisön menestyvän toiminnan kulmakiviä käytännön esimerkkien kautta. Toukokuun 9. päivä seminaarisarjaa jatkavat psykologi Manne Pyykkö ja näyttelijä Karoliina Blackburn. He puhuvat asiakkaan ymmärtämisestä, vuorovaikutustaidoista ja myyntityöstä.

Lisätietoja
Koulutuskeskus Salpaus
suunnittelija Inkeri Liimatainen, puh. 050 538 2350

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs