Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Lumipallo.fi kokoaa talvimatkailun yhteen osoitteeseen - Veikka Gustafsson uuden palvelun taustajoukoissa

Rantapallo

Lumipallo.fi kokoaa talvimatkailun yhteen osoitteeseen - Veikka Gustafsson uuden palvelun taustajoukoissa

Tiedote.
Julkaistu: 31.10.2012 klo 10:31
Julkaisija: Rantapallo

Lumipallo.fi on Rantapallon luminen pikkusisko

Ski Expo-messuilla lanseerattava Lumipallo.fi seuraa Suomen suurimman matkailusivuston Rantapallon jalanjäljissä.

Rantapallosta tuttua konseptia mukaillen myös Lumipallon toiminta perustuu helppouteen ja monipuolisuuteen: kaikki talvimatkailijan palvelut löytyvät yhden katon alta - ensimmäistä kertaa.

Suomessa on valtava määrä talviurheilun harrastajia ja runsaasti laadukkaita matkakohteita, mutta maasta on tähän saakka puuttunut kotimainen palvelu, josta löytäisi kootusti kaiken lumimatkailuun liittyvän.

Takana matkailun, talvilajien ja verkkomarkkinoinnin ekspertit

Lumipalloa ovat olleet yhdessä Rantapallon kanssa luomassa seikkailija Veikka Gustafssonin luotsaama Outdoor Media sekä verkkomainonnan asiantuntijatoimisto Redland.

Outdoor Median ansiosta Lumipallon taustajoukkoihin on saatu laskettelun harrastelehden Skimbaajan sekä lumilautailijoiden Slammer-lehden vahva lajiosaaminen ja kohdetuntemus. 

 - Lumipallo on hiihtämisen parempi käyttöliittymä. Tällaisesta alaa yhdistävästä mediasta on haaveiltu jo pitkään. Aiemmin tieto on ollut hajanaista ja siitä ovat kärsineet kaikki: kuluttajien on ollut vaikea löytää täsmätietoa ja alan toimijoiden on ollut haasteellista tuoda matkailutuotteitaan yleisön ulottuville, sanoo Veikka Gustafsson.

 - Uskon, että nyt on koossa joukko, jolla talviharrastajille saadaan vihdoinkin luotua aidosti kokoava ja markkinoita yhdistävä palvelu.

Tavoitteena käyttäjälähtöisyys: lomailun tulee olla helppoa

Lumipallon päätoimittajan rooliin astuu Jonna Iljin, jolla on pitkän laskettelu- ja vuoristotaustan lisäksi vahva kokemus verkkopalveluiden konseptoinnista.

 - Lumipallossa pääsen yhdistämään omat kompetenssialueeni. Tiedän, mitä hiihtomatkalainen tarvitsee ja miten niihin tarpeisiin parhaiten vastataan digitaalisen median avulla, kertoo Iljin.

Lumipallo.fi:n palveluihin kuuluvat kattavan kohdetiedon ja matkailuartikkelien lisäksi matkojen hintavertailu, lumiraportit, keskustelupalsta sekä talviharrastuksiin liittyvät blogit. Rantapallon tapaan palvelun avulla voi seurata myös hiihtokohteiden nopeimpia äkkilähtömatkoja.

 - Näkökulmamme on vahvan käyttäjälähtöinen. Tiedonhaun tulee olla sekä helppoa että hauskaa. Kun kaiken löytää yhdestä osoitteesta, lomailija voi keskittyä olennaiseen, eli rinteistä nauttimiseen.

 

Lisätiedot

www.lumipallo.fi

Lumipallo.fi
Jonna Iljin, päätoimittaja
050 527 0506
jonna@lumipallo.fi 

Rantapallo Oy
Jani Uljas, toimitusjohtaja
050 305 0401
jani.uljas@rantapallo.fi 

Outdoor Media Oy
Veikka Gustafsson, toimitusjohtaja
050 505 8848
veikka.gustafsson@outdoormedia.fi

Redland Oy
Simo Vunneli, toimitusjohtaja
040 508 8856
simo@redland.fi 

Liitetiedostot

Suomen suosituin matkailusivusto Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: kohdeoppaat, matkavinkit, alan uutiset, keskustelut, matkablogit sekä monipuoliset matkahaut. http://www.rantapallo.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs