Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Harri Rauhanummi News Engine Oy:n liiketoimintajohtajaksi

News Engine Oy

Harri Rauhanummi News Engine Oy:n liiketoimintajohtajaksi

Nimitys.
Julkaistu: 10.11.2011 klo 13:49
Julkaisija: News Engine Oy

Uutis- ja SoMeseurantaan erikoistuneen News Engine Oy:n myyntipäällikkö kauppatieteen maisteri Harri Rauhanummi etenee urallaan. Harri vastaa jatkossa yrityksen koko seurantaliiketoimesta.

Urakehitys on luontainen jatke Harrin erinomaiselle työlle organisaatiossa. Tehtävät laajenivat 1.11. alkaen. Harri jatkaa edelleen omien nykyisten ja uusasiakkaiden parissa mutta vastaa jatkossa myös markkinoinnista, kehitystyöstä ja kansainvälistymishankkeista.

”Harri on tehnyt erinomaista työtä ja haluamme yritysperheessämme tarjota todellisia mahdollisuuksia edetä tehtävissä nuorille ja innokkaille henkilöille. Uskon vahvasti, että parhaat osaajat kasvavat organisaatiossa sisältäpäin. Meillä jokaisella on omat erityisvahvuudet ja Harrin palaset loksahtivat kohdalleen tähän tehtävään”, kertoo News Engine Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja Jussi Vasala.

”Tavoittelemme koko ajan reipasta kasvua ja uskon, että Harrin kanssa pystymme kasvun kulmakerrointa jyrkentämään, ainakin tulokset ovat olleet oikeaan suuntaan tähän mennessä”, Vasala jatkaa.

"News Enginessä töitä saa tehdä hyvässä porukassa ja tekemisen meininki on kohdallaan. Olen erittäin innostunut uudesta toimenkuvastani. Haasteita riittää, sillä sosiaalisen median hyödyntämiseen ei ole valmiita malleja. Osittain tehtäväni onkin miettiä, kuinka me voimme auttaa yrityksiä ja organisaatioita hyötymään sosiaalisesta mediasta. Toimialamme on sellainen, että muutoksia tapahtuu jatkuvasti. Nautin tästä vauhdista ja ketterä yrityskulttuurimme sopii siihen täydellisesti", kommentoi Harri uutta toimenkuvaansa ja työnantajaansa.

Harri Rauhanummi harrastaa valokuvausta. Vuosien ajan Harri on tallentanut hääparien, perheiden ja lasten ikimuistoisia hetkiä Linnan Juhlakuvan nimissä.

 

Liitetiedostot

News Engine Oy on kotimainen avainlippuyritys ja erikoistunut mediaseurantaratkaisuihin. Palveluihimme kuuluu journalistisen median seuranta Webnewsmonitor sekä sosiaalisen median seuranta SoMeMonitor. www.newsengine.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs