Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » HAMK auttaa alueen yrityksiä maailmalle

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMK auttaa alueen yrityksiä maailmalle

Tiedote.
Julkaistu: 09.03.2012 klo 13:18
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Vanajan Keksi teettää opinnäytetyön, jossa selvitetään yrityksen mahdollisuuksia siirtyä Venäjän markkinoille. Opinnäytetyön tekee venäläinen opiskelija, joka opiskelee International Business -koulutusohjelmassa Valkeakoskella. Projektiryhmä, jossa on opiskelijoita yli kymmenestä eri maasta, puolestaan suunnittelee yritykselle Market Entry -strategiaa Ranskan markkinoille. Myös kansainvälisesti toimiva, julkisen liikenteen infonäyttöjä valmistava Mitron Group Forssasta on hyödyntänyt HAMKin palveluja toimintansa kehittämisessä.

HAMKin kansainvälinen toiminta edistää myös alueen yritysten kansainvälistymistä. Yritysten mahdollisuus hyödyntää HAMKin opettajien ja opiskelijoiden hankkimia kansainvälisiä suhteita on loistava väylä uusien markkinoiden valloittamiseksi. Opiskelija- ja opettajavaihdon tuomat kokemukset voidaan ottaa käyttöön esimerkiksi markkinointi- ja tutkimusosaamisena, kun uusia markkina-alueita kartoitetaan.

Hämeen yrityksen hyötyvät HAMKin laajoista korkeakoulusuhteista ja osaamisen viemisestä esimerkiksi Brasiliaan ja Kiinaan.

Kansainvälisyysseminaari 14.3. Visamäessä

HAMK järjestää seminaarin kansainvälisen toiminnan aluevaikutuksista 14.3. klo 14–17 Visamäen kampuksella. Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan alueen yrittäjien ja hamkilaisten kokemuksia kansainvälistymisestä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.

Seminaarin ohjelmaan voi tutustua HAMKin verkkosivuilla (pdf).

Lisätietoja
Jukka Raitanen, sp. businesspoint@hamk.fi tai p. (03) 646 6666

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs