Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Ericsson hoitaa HBO Nordicin lähetyspalvelut

Ericsson

Ericsson hoitaa HBO Nordicin lähetyspalvelut

Tiedote.
Julkaistu: 06.09.2012 klo 11:44
Julkaisija: Ericsson

Ericsson (NASDAQ: ERIC) laajentaa lähetystoimintaansa vastaamalla HBO:n tv-palveluista Pohjoismaissa. Ericsson ja Urho Digital Services Oy (UDS) ovat sopineet viisivuotisesta yhteistyöstä liittyen HBO Nordicin televisiosisältöjen lähetys- ja mediahallintapalveluihin. Vastikään julkistettu HBO Nordic on Time Warner HBO:n ja Persifal Internationalin yhteisyritys, joka tuo suositun yhdysvaltalaisen HBO-televisiokanavan Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan.

“Tämän strategisen kumppanuuden ansiosta HBO Nordic voi tuoda Pohjoismaihin uusia, innovatiivisia televisiopalveluita. Odotamme innolla yhteistyötä Ericssonin, Pohjoismaiden suurimman itsenäisen tv-lähetyspalveluiden tarjoajan, kanssa. Tähtäämme korkealaatuiseen tv-sisältöön Ericsson vahvana kumppaninamme”, sanoo USD:n hallituksen puheenjohtaja ja HBO:n yhteistyökumppani Peter Ekelund.

Vaikka huippulaatuinen sisältö on edelleen tärkeintä, myös lähetysteknologia korostuu tv- ja internetmaailman yhdistyessä. Ericsson pystyy hallinnoimaan mediasisältöjä mihin tahansa jakelukanavaan riippumatta siitä, onko kyseessä perinteinen lähetystoiminta tai vaikkapa on-demand-katselu internet-selaimen kautta.

“HBO Nordic -yhteistyö osoittaa Ericssonin asiantuntijuuden televiestinnän, internetin ja median yhdistämisessä. Sopimus vahvistaa Ericssonin johtavaa asemaa lähetys- ja mediahallintapalvelujen toimijana Pohjoismaissa. Alalla on käynnissä perustavanlaatuinen muutos, kun kuvaan ovat astuneet on-demand-televisio ja monella eri alustalla toimivat televisiopalvelut. Uskomme, että meidän osaamisestamme on tässä etua”, toteaa televisio- ja medialiiketoiminnan johtaja Joachim Bergman Suomen Ericssonilta.

Ericsson tarjoaa alan kattavimmat hallinta- ja operointipalvelut. Se on julkistanut yli 100 palvelusopimusta televiestintäoperaattoreiden kanssa vuodesta 2002 alkaen. Nykyään Ericsson hoitaa maailmanlaajuisesti yhteensä yli 900 miljoonaa tilaajaa palvelevia verkkoja.

Ericsson on hoitanut vuodesta 2007 alkaen Canal+:n lähetystoimintaa Pohjoismaissa. Canal +, nykynimeltään C more Entertainment AB, siirtyi TV4 Groupin omistukseen vuonna 2008, ja vuonna 2009 TV4-ryhmän lähetystoiminta Ruotsissa siirtyi Ericssonin hoitoon. Tänä vuonna Ericsson osti televisiolähetyksiin erikoistuneen Technicolorin Broadcast Services -yksikön. Kauppa toi Ericssonille noin 900 lähetystoiminnan huippuammattilaista.

 

Valokuva- ja videomateriaalia lehdistölle:

www.ericsson.com/press

 

Lisätietoa Technicolorin Broadcast Services -kaupasta:

http://www.ericsson.com/thecompany/press/releases/2012/07/1623638

 

Lisätietoja:

Milla Nummenpää, viestintäjohtaja, Suomen Ericsson
Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556
milla.nummenpaa@ericsson.com

 

 

Ericsson

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologian ja -palveluiden toimittaja. Reaaliaikaiset ja tehokkaat ratkaisumme mahdollistavat verkottuneen yhteiskunnan, joka tuo mukanaan meille kaikille edellytykset opiskella, tehdä töitä ja elää elämäämme vapaammin, kestävän kehityksen yhteiskunnissa maailman ympäri.

Tarjoamme informaatio- ja viestintäteknologian palveluita, ohjelmistoja ja infrastruktuuria teleoperaattoreille ja muille toimialoille. Nykyään 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä kulkee Ericssonin verkkojen kautta, ja asiakkaidemme verkot, joita tuemme, palvelevat noin kahta miljardia palvelunsaajaa.

Toimimme 180 maassa ja työllistämme yli 100 000 työntekijää. Vuonna 1876 perustetun yrityksen pääkonttori on Tukholmassa Ruotsissa. Vuonna 2011 konsernin liikevaihto oli 35,0 miljardia Yhdysvaltain dollaria (226,9 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja NASDAQ-pörssissä New Yorkissa.

www.ericsson.com
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/technologyforgood
www.youtube.com/ericssonpress

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs