Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Agilityn huiput kohtaavat SM-kisoissa Jyväskylässä kesäkuussa

Suomen Agilityliitto ry

Agilityn huiput kohtaavat SM-kisoissa Jyväskylässä kesäkuussa

Tiedote.
Julkaistu: 31.05.2012 klo 06:33
Julkaisija: Suomen Agilityliitto ry

Jyväskylän Agility Team ry järjestää vuoden 2012 agilityn SM-kilpailut Tikkakosken liikunta-puistossa 16. – 17.6.2012. Perjantaina 15.6. kisataan lisäksi erillisessä iltakisassa.

Sadat agilityharrastajat kokoontuvat kesäkuun puolivälissä Jyväskylään, Tikkakosken urheilukentälle ottamaan mittaa toisistansa SM-tasolla. Kilpailut aloitetaan viikonlopun kisaajille tarkoitetulla iltakisalla perjantaina 15.6. klo 16 alkaen. Osallistumisoikeus kisaan on kaikilla 3–luokan koirakoilla.

Varsinaiset SM-kilpailut aloitetaan lauantaina 16.6. joukkuekilpailuilla klo 8 alkaen. Luvassa on joukkuekisat kolmessa eri kokoluokassa, mini, medi ja maxi, joissa jokaisessa jaetaan oma mestaruutensa. Joukkueissa kilpailee neljä koirakkoa, joista kolmen parhaan yhteistulos on joukkueen lopullinen tulos.

Sunnuntaina 17.6. klo 8 alkaen ratkotaan puolestaan SM-yksilökilpailujen voittajat kaikissa kolmessa eri kokoluokasssa. Yksilökilpailussa hyppy- ja finaaliratojen yhteistulos ratkaisee voittajan. Luvassa on tiukkaa kamppailua kärkisijoista, kun Suomen parhaat agilitytaiturit kilpailevat mestaruudesta.

Lisätietoja agilityn SM-kilpailuista löytyy tapahtuman nettisivuilta: www.agilitysm2012.net. Tutustu agilityyn myös Suomen agilityliiton virallisilla nettisivuilla: www.agilityliitto.fi.

Tervetuloa seuraamaan agilityn SM-kilpailuja Jyväskylään!

Terveisin Jyväskylän Agility Team ry

Laura Mättö, SM-koordinaattori

laurahannele@gmail.com p. 044 574 9297

Liitetiedostot

Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille ihmisille. Suomessa agilityn parissa liikkuu yli 10 000 ja maailmanlaajuisesti yli 100 000 harrastajaa. Suomen Agilityliitto SAGI on suomalaisten agilityä harrastavien yhdistysten muodostama liitto. Liiton pääasiallisena tarkoituksena on edistää ja kehittää agilityurheilua, -liikuntaa ja -harrastetoimintaa tavoitteenaan ihmisten fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kehittäminen. Liiton perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä tasa-arvon edistäminen. Toiminnan perustana on koirien fyysinen ja psyykkinen terveys, niiden yhteiskuntakelpoisuuden lisääminen ja hyvä kohtelu. SAGI on Suomen Kennelliitto – Finska Kennelklubben ry:n jäsen ja Suomen Liikunta ja Urheilu (SLU) ry:n tukijäsen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs