Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Yritysten verkkojulkaiseminen uudistui

Really Helsinki Oy

Yritysten verkkojulkaiseminen uudistui

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2012 klo 07:00
Julkaisija: Really Helsinki Oy

Yritysten verkkoliiketoiminnan kehittämispalveluita ja ohjelmistoja tarjoava Really Helsinki Oy haastaa teknologialähtöisen verkkojulkaisemisen uudistetulla RCMS-julkaisujärjestelmällään. Aiemmin ReallyCMS-nimellä tunnettu julkaisujärjestelmä on yli 6500 yritysasiakkaallaan yksi Suomen käytetyimmistä yritysten digitaalisen läsnäolon palveluista.

”Viestimme on jo pitkään ollut, ettei nykyaikaisen yrityksen kannata keskittyä netissä toimiessaan teknologian kanssa painimiseen, vaan näkyvyyden, läsnäolon ja käyttäjäkokemuksen jatkuvaan kehittämiseen. Vain sitä kautta voidaan saavuttaa parempia tuloksia verkon avulla”, Really Helsingin toimitusjohtaja Sara Henriksson muistuttaa.

RCMS tarjoaa yrityksille entistä joustavammat ja tehokkaammat tavat panostaa sisältömarkkinointiin ja tiedon jakamiseen myös omien verkkopalveluidensa ulkopuolella, kuten sosiaalisen median kanavissa.

”Verkossa reagointinopeus on valttia, ja haluamme helpottaa rutiinityöskentelyä tarjoamalla työkalun, jolla web-julkaisujen tuottaminen onnistuu myös yrityksen sisällä. Asiakkaittemme on kyettävä tekemään asioita helposti ja keskitetysti itse ilman hitaita välikäsiä ja raskaita projekteja. Näin voidaan keskittyä olennaiseen ja saada ajankäyttö aiempaa tehokkaammaksi.”, Henriksson sanoo ja jatkaa: ”RCMS toimii erinomaisesti myös rinnakkaisena palveluna asiakkaan usein jäykkien julkaisualustojen kanssa. RCMS:llä voidaan tuottaa nopeasti sisältöpohjaisia kampanjoita, laskeutumissivuja ja muita erillisiä verkkosivustoja.”

RCMS toimii pilvipalveluna, joten käyttäjien ei tarvitse huolehtia palvelimista, valvonnasta, varmuuskopioinnista tai ohjelmistopäivityksistä. Uudistuksen myötä RCMS:ään on tuotu SEO-työkalu helpottamaan hakukoneoptimointia, ja optimoinnin tuloksia voi seurata reaaliaikaisesti palvelun sisällä. RCMS voidaan liittää helposti myös ulkopuolisiin ohjelmistoihin, kuten materiaalipankkeihin tai toiminnanohjausjärjestelmiin.

 

Lisätietoja:

Sara Henriksson, CEO
045 673 5577
etunimi.sukunimi@really.fi

www.really.fi
www.rcms.fi 

Really Helsinki

Really Helsinki on digimediatoimisto, joka tukee ja kehittää asiakkaidensa liiketoimintaa digitaalisissa ympäristöissä. Ydintoimintaan kuuluvat verkkostrategiat ja -konseptit, brändisuunnittelu, markkinointiviestien suunnittelu, sosiaalisten medioiden hyödyntäminen, hakukonenäkyvyys ja verkkopalveluiden kehitys. Really Helsinki on toiminut vuodesta 2000 ja työllistää 20 henkilöä. RCMS on Reallyn oma julkaisualusta, jota suorien asiakkaiden lisäksi myydään white label -tuotteena partnereiden kautta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs