Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » World Summit Award Finland 2012: Ilmoita suosikkisi nettisovellusten MM-kisoihin!

Tampereen ammattikorkeakoulu

World Summit Award Finland 2012: Ilmoita suosikkisi nettisovellusten MM-kisoihin!

Tiedote.
Julkaistu: 20.08.2012 klo 13:47
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

World Summit Award (WSA) palkitsee maailman viisi parasta verkkopalvelua kahdeksassa kilpailusarjassa. WSA Finland -kilpailussa valitaan Suomen edustajat 160 maan eturivin tietoyhteiskuntasovellusten katselmukseen.

Jokainen voi nimetä suosikkinsa ehdolle tähän kisaan. Tuottajat voivat myös ilmoittaa omat työnsä ehdolle. Kilpailuaika päättyy 9.9.2012 ja voittajat palkitaan MindTrek-konferenssin yhteydessä Tampereella 5.10.2012. Ehdotukset tehdään sähköpostiosoitteeseen wsa(at)mindtrek.org.

WSA syntyi vuosina 2003 ja 2005 järjestettyjen YK:n tietoyhteiskuntahuippukokousten yhteydessä. Kilpailu koettiin tärkeäksi, ja sitä on jatkettu joka toinen vuosi yhteistyössä UNIDOn, UNESCOn, Internet Societyn ja muiden organisaatioiden kanssa.

Suomalaiset ovat olleet kilvassa voittoisia: Sulakkeen Habbo Hotel oli maailman paras vuonna 2003 ja Energian Wreck a Movie 2009, molemmat viihdesarjassa. Vuoden 2011 kisassa tuli kolme voittoa: HammerKit Studio (kilpailusarjassa e-liiketoiminta ja kauppa), Renderfarm.fi (e-tiede ja teknologia) and Epooq (e-osallistaminen ja osallistuminen).
Vuoden 2010 WSA Mobile kilpailun voittivat suomalaiset Nevelon Need4Feed ja Rovion Angry Birds.

Kansalliset ehdokkaat asettaa kunkin maan kansallinen ekspertti. Suomen ekspertiksi WSA on kutsunut Tampereen ammattikorkeakoulun Median yliopettajan Cai Melakosken. WSA Finland kilpailun järjestävät MindTrek ja TAMK.

Kilpailusarjat
1. e-Government & Institutions (e-hallinto ja instituutiot) | 2. e-Health & Environment (e-terveys ja ympäristö) | 3. e-Learning & Education (e-oppiminen ja kasvatus) | 4. e-Entertainment & Games (e-viihde ja pelit) | 5. e-Culture & Heritage (e-kulttuuri ja kulttuuriperintö) | 6. e-Science & Technology (e-tiede ja teknologia) | 7. e-Business & Commerce (e-liiketoiminta ja kauppa) |
8. e-Inclusion & Participation (e-osallistaminen ja osallistuminen) |

Lähetä ehdotuksesi nettiosoite ja lyhyt perustelu osoitteeseen wsa@mindtrek.org
tai Facebookissa: https://www.facebook.com/events/336928403063841/

Lisätietoja: Cai Melakoski, 050 555 6581
wsa{at}mindtrek.org
WSA http://www.wsis-award.org/
WSA Finland: http://mindtrek.org/2012/competitions/world-summit-awards/
Suomalaisten WSA 2011 voittajien kisatunnelmat palkintogaalasta Kairosta:
http://tamk-artmedia.blogspot.fi/2012/05/finnish-winners-report-from-wsa-gala-in.html

- - -
Tampereen ammattikorkeakoulu 
on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta yli 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs