Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Vuoden parhaiden mobiilipalveluiden etsintä käynnistyy

Teknologiateollisuus ry

Vuoden parhaiden mobiilipalveluiden etsintä käynnistyy

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2015 klo 15:59
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Paras Mobiilipalvelu 2015 -kilpailu rohkaisee yrityksiä kehitystyöhön ja nostaa innovatiivisimpia palveluita suuren yleisön tietoisuuteen. Kilpailun järjestävät Teleforum ry ja Teknologiateollisuus ry, ja sen tukijoina on laaja joukko elinkeinoelämän toimijoita. Kilpailun päätuomarina toimii liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner. Voittajat palkitaan Slush 2015 -yritystapahtumassa marraskuussa Helsingissä.

ParasMobiilipalvelu-kilpailu esittelee ja palkitsee perinteiseen tapaan vuoden parhaat, jo kaupallisessa käytössä olevat suomalaisten yritysten rakentamat palvelut. Kilpailun sarjat vaihtelevat vuosittain ajankohtaisten teemojen mukaan. Vuonna 2015 esillä ovat muun muassa terveyden ja hyvinvoinnin palvelut sekä teolliseen internetiin liittyvät palvelut. Kilpailun pääpalkinto myönnetään parhaan kansainvälisen menestyspotentiaalin omaavalle palvelulle.

– Haluamme kannustaa yrityksiä uuden kehittämiseen. Pärjääminen digitalisoituvassa maailmassa edellyttää, että pystymme tuottamaan paitsi toimivia teknologisia ratkaisuja, myös käytettävyydeltään korkealaatuisia palveluita sekä kuluttajien että yritysten tarpeisiin. Erityisesti haluamme tuoda esiin yrityksiä, jotka ovat alusta alkaen lähteneet rakentamaan palveluistaan kansainvälistä menestystarinaa, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

– Kilpailuaika on kesäkuusta lokakuuhun. Yritysten itsensä lisäksi kuka tahansa voi ilmoittaa kilpailun nettisivuilla oman ehdotuksensa vuoden parhaaksi mobiilipalveluksi jossakin kuudesta kilpailukategoriasta. Tänä vuonna voittajat saavat Slushissa hienon tilaisuuden esittäytyä kotimaiselle ja kansainväliselle medialle, kertoo Teleforumin toimitusjohtaja Juhani Kivikangas.

Kilpailun tuomaristossa ovat tänä vuonna mukana Jose Fernandez (Microsoft), Marko Nurmela (Samsung), Jari Petäjä (Hyks), Henrik Laine (MTV), Mikael Liljedahl (Helsingin Sanomat), Jukka Viitasaari (Teknologiateollisuus ry), Mika Jaakonaho (IBM), Anders Stenbäck (If) sekä Reijo Svento (FiCom ry).

Kilpailun yhteistyökumppaneina toimivat Microsoft, Samsung, IBM, Elisa, Forum Virium Helsinki, Mobiili.fi, Mobile Monday, MTV, DNA, Ohjelmistoyrittäjät ry, Sanoma, TeliaSonera sekä Startup Sauna.

Mukana kilpailussa ovat kaikki vuonna 2015 markkinoilla olevat mobiilipalvelut, jotka ilmiannetaan kilpailuaikana kilpailusivustolla www.bestmobileservice.fi. Sivustolla voi myös äänestää ehdokkaita, ja äänestystulokset huomioidaan yhtenä arviointikriteerinä voittajia valittaessa. Kaikissa kategorioissa painotetaan palveluiden uutuusarvoa.

Suurimman kansainvälisen potentiaalin omaava palvelu -kategorian voittaja esitellään Mobile Mondayn kansainvälisen verkoston kautta yli 80 maassa kansainväliselle medialle ja yhteistyökumppaneille. Kaikki kategoriavoittajat saavat voittopokaalit, kunniakirjat, laitepalkintoja sekä medianäkyvyyttä. Tarkat kategoriat sekä tiedot osallistumisesta ja kilpailun etenemisestä löytyvät kilpailusivustolta.

LISÄTIETOJA:

Juhani Kivikangas, toimitusjohtaja, Teleforum ry
puh. 040 556 1228, juhani.kivikangas(at)teleforum-ry.fi, www.teleforum-ry.fi

Jukka Viitasaari, johtaja, Teknologiateollisuus ry
puh. 040 823 5507, jukka.viitasaari(at)teknologiateollisuus.fi, www.teknologiateollisuus.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs