Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Visedo Oy on valinnut CoDeSysin PowerMASTER-taajuusmuuttajatuoteperheensä ohjelmointiin

SKS Control Oy

Visedo Oy on valinnut CoDeSysin PowerMASTER-taajuusmuuttajatuoteperheensä ohjelmointiin

Tiedote.
Julkaistu: 23.11.2011 klo 15:30
Julkaisija: SKS Control Oy


Visedo Oy, Lappeenranta, suunnittelee ja valmistaa taajuusmuuttajia, kestomagneettimoottoreita ja –generaattoreita. Tuotteet on suunniteltu erityisesti vaativiin käyttöolosuhteisiin liikkuvien työkoneiden, laivojen ja bussien hybridi- ja täyssähkövoimansiirto-ratkaisuissa.

PowerMASTER-taajuusmuuttajat ovat nestejäähdytteisiä ja tehoalue on 500 kW:iin asti. Tyypillisiä sovelluksia ovat voimansiirron moottoreiden nopeudensäätö ja generaattoreiden tuottaman vaihtovirran (AC) muuntaminen tasajännitteeksi (DC).

Visedon PowerMASTER-taajuusmuuttajat perustuvat alan viimeisimpään teknologiaan ja vaativien olosuhteiden komponentteihin. Näin onkin saatu aikaan erittäin kestävä ja kompakti taajuusmuuttaja, joka on kooltaan huomattavasti pienempi ja painoltaan paljon kevyempi kuin vastaavan tehoiset teollisuustaajuusmuuttajat.

Visedo on ottanut käyttöön ensimmäisenä suomalaisena taajuusmuuttajavalmistajana CoDeSys-ohjelmointiympäristön taajuusmuuttajiinsa, asiakasvaatimuksien osoittaessa selkeän tarpeen sovelluskohtaiselle ohjelmoinnille, joka ei vaadi C-ohjelmointiosaamista.

CoDeSys on teknisesti erittäin toimiva ja helppokäyttöinen ympäristö ja lisäksi kansainvälisesti tunnetuin ja laajimmalle levinnyt lisenssivapaa IEC 61131-3 -ohjelmointiohjelma, joka on jo erityisen hyvin tunnettu liikkuvien työkoneiden markkinoilla.

3S-Smart Software Solutions GmbH:n valmistama CoDeSys-ohjelmointiympäristö on johtava laitteistoriippumaton IEC 61131-3 -ohjelmisto Windows- tai Linux- pohjaisten laitteiden sekä sulautettujen ja ilman käyttöjärjestelmää olevien laitteiden ja sovellusten ohjelmointiin.

CoDeSys Development System on lisenssivapaa ohjelmointiympäristö Codesys-pohjaisten automaatiojärjestelmien ja laitteiden ohjelmointiin. Voit ladata ilmaisen CoDeSys-ohjelman tämän linkin kautta: http://www.3s-software.com

SKS Control Oy on 3S:n CoDeSys-tuotteiden jälleenmyyjä ja Systempartner Suomessa.

Lisätietoja:
www.visedo.com
www.3s-software.com

Liitetiedostot

SKS Control Oy tuo maahan, valmistaa ja soveltaa sähkökäyttöjä ja ohjausjärjestelmiä koneenrakennuksen ja teollisuuden asiakkaille. Suunnittelemme ja toteutamme kattavasti vaihtovirta-, servo- ja tasavirtakäyttöjä sekä liikkeenohjausjärjestelmiä. Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluu esisuunnittelu, käyttöjen mitoitus, laitevalinnat, laitteisto- ja ohjelmistosuunnittelu, keskukset, koekäyttö ja käyttöönotto, koulutus, huolto, kunnossapito ja varaosat. SKS Control Oy kuuluu SKS Group -konserniin. SKS Group Oy on suomalainen, teollisen koneenrakennuksen alalla toimivien yritysten vahva kumppani. Monialainen osaaminen ja alan parhaat tuotteet luovat kilpailukykyä ja menestystä myös muuttuvilla markkinoilla. Konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 109,1 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa on noin 650 henkeä. Kotimaassa toimivat yrityksemme ovat SKS Automaatio Oy, SKS Connecto Oy, SKS Control Oy, SKS Mechatronics Oy, SKS Mekaniikka Oy, SKS Toijala Works Oy sekä SKS Vision Systems Oy.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs