Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Vincit valittu Euroopan parhaiden työpaikkojen joukkoon 2013!

Vincit

Vincit valittu Euroopan parhaiden työpaikkojen joukkoon 2013!

Tiedote.
Julkaistu: 28.06.2013 klo 09:29
Julkaisija: Vincit

Great Place to Work® -Institute julkisti Euroopan 100 parasta työpaikkaa 2013. Vincit arvostettiin sijalle 37 pienten ja keskisuurten työnantajien sarjasta koko Euroopan alueelta. Aiemmin tänä vuonna Vincit valittiin viidenneksi parhaaksi työpaikaksi Suomen Parhaat Työpaikat -vertailussa.

Kaiken kaikkiaan tutkimuksessa oli mukana yli 589 000 työntekijää 2 119 yrityksestä eri puolilta Eurooppaa.

"Vincitin rakkaus ja intohimo yrityskulttuuria, teknologiaa, asiakkaita ja sen omia työntekijöitä kohtaan näkyy organisaation menestyksenä kaikilla näillä osa-alueilla. Vincitin valinta yhdeksi Euroopan parhaista työpaikoista ei ole yllätys, vaan luonnollinen palkinto hyvin ja määrätietoisesti tehdystä työstä. Vincit on ainutlaatuinen yritys, joka on onneksi vasta tarinansa alkuvaiheessa", kertoo Great Place to Work Instituten toimitusjohtaja Panu Luukka.

Vincitin työkulttuuri on yrityksen perustamisesta lähtien korostanut asiantuntijuutta, yhteisöllisyyttä ja työssä viihtyvyyttä. Jokaiselta ”vincitizeniltä” löytyy tiettyjä yhtäläisyyksiä: korkea ammatillinen kunnianhimo, sitoutuneisuus työhönsä sekä intohimo ohjelmistokehitystä kohtaan. Työntekijöille annetaan mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja työn suorittamiseen ilman tarpeetonta byrokratiaa – tämä heijastuu suoraan työn laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.      

“Suomesta oli tänä vuonna listalla ennätysmäärä yrityksiä. Se osoittaa, että työntekijöiden ja työhyvinvoinnin merkitys on ymmärretty myös muualla kuin Vincitissä. Otamme nöyränä vastaan tämän tunnustuksen tekemällemme työlle. Sen myötä on helppo kehittää toimintaamme edelleen”, toteaa Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen.

 

Lisätietoja:
Vincit Oy
Henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen
p. 050 441 2126
johanna.pystynen@vincit.fi

 

Liitetiedostot

Vincit Oy on vuonna 2007 Tampereen Hervannassa perustettu ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 75 asiantuntijaa. Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi

Great Place to Work® Institute on maailmanlaajuinen tutkimus- ja konsultointiyhtiö, joka toimii 50 maassa eri puolilla maailmaa. Vuonna 1991 perustetun GPTW Instituten tavoitteena on rakentaa parempaa yhteiskuntaa auttamalla yrityksiä tekemään organisaatioistaan parempia työpaikkoja. Great Place to Work® Institute nostaa esiin maailman parhaita työpaikkoja, järjestää konferensseja ja työpajoja sekä konsultoi yrityksiä ja yhteisöjä, jotka haluavat tulla parhaiksi. www.greatplacetowork.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs