Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Vincit lanseeraa rekrytakuun – kaikkiin työhakemuksiin vastataan päivässä

Vincit

Vincit lanseeraa rekrytakuun – kaikkiin työhakemuksiin vastataan päivässä

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2014 klo 09:00
Julkaisija: Vincit

Uutiset täyttyvät yt-neuvotteluista ja moni IT-alan työntekijä on jälleen irtisanomisuhan alla. Vincit Oy kulkee kuitenkin vastavirtaan ja irtisanomisten sijasta rekrytoi vauhdilla lisää henkilöstöä. Yt-neuvottelujen alla olevien kannattaakin nyt lähettää hakemuksensa Vincitiin, josta luvataan vastata työnhakijoille päivässä.

”Olemme huolestuneina seuranneet yt-neuvottelujen kovaa buumia. Yt-neuvottelut ovat irtisanomisuhan alla oleville rankkaa aikaa ja töiden haku voi tuntua silloin erityisen vaikealta. Siksi tarjoammekin jokaiselle Vincitiin hakemuksen jättäneelle rekrytakuun, eli käsittelemme hakemukset pikavauhdilla ja vastaamme niistä jokaiseen päivässä”, Vincitin henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen kertoo.

Ihan kaikkia tällä hetkellä irtisanomisuhan alla olevia ohjelmistoalan osaajia Vincit ei varmaankaan pysty palkkaamaan, mutta yritys aikoo työllistää niin monta alan ammattilaista kuin pystyy. ”Palkkaamme kaikki, jotka tekevät Vincitistä paremman yrityksen ja kasvattavat osaamistamme”, toimitusjohtaja Mikko Kuitunen lupaa.

Työntekijöissään Vincit arvostaa muun muassa korkeaa ammatillista kunnianhimoa, sitoutuneisuutta työhönsä sekä intohimoa ohjelmistokehitystä kohtaan. Vincitissä luotetaan työntekijöiden asiantuntijuuteen ja vältetään turhaa byrokratiaa. Ammatillisen vastuun ja vapauden lisäksi Suomen paras työpaikka tarjoaa työntekijöilleen viihtyisän työyhteisön, joustavan toimintakulttuurin ja erinomaiset työsuhde-edut.

Lisätietoja: 

Vincit Oy
Toimitusjohtaja Mikko Kuitunen
p. 040 589 8316
mikko.kuitunen@vincit.fi

Henkilöstöjohtaja Johanna Pystynen
p. 050 441 2126
johanna.pystynen@vincit.fi

Liitetiedostot

--

Vincit on Suomen paras työpaikka 2014. Vuonna 2007 perustettu Vincit on Tampereella ja Helsingissä toimiva ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 106 asiantuntijaa.  Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs