Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Uudenlaisessa hankkeessa rakennetaan media-alan tulevaisuutta

Tekes tiedottaa

Uudenlaisessa hankkeessa rakennetaan media-alan tulevaisuutta

Tiedote.
Julkaistu: 09.08.2016 klo 15:33
Julkaisija: Tekes tiedottaa

Kokeellisessa median teknologian näyteikkunassa kohtaavat median liiketoiminnan asiantuntijat ja uuden teknologian osaajat. Osallistujat laativat yhteistyönä haastekuvauksen, johon koodataan ratkaisuja Slushiin huipentuvassa Ultrahack-hackathon- tapahtumassa. Ultrahackissa on tänä vuonna jaossa yli miljoona euroa sijoitusrahaa sekä muita palkintoja.

Median teknologian näyteikkuna on Tekesin, Digital Media Finlandin ja Ultrahackin yhdessä toteuttama täysin uudenlainen hanke. Tavoitteena on synnyttää media-alalle innovatiivista liiketoimintaa, joka ponnistaa uuden teknologian ja verkostojen tarjoamista mahdollisuuksista ja voidaan ottaa käyttöön nopeasti. Tämä onnistuu hyödyntämällä Ultrahackin joukkovoimaa ja saattamalla yhteen median liiketoimintamahdollisuuksien näkijät sekä uusien teknologioiden osaajat. Parhaat ideat viedään ratkaisuun asti muutamassa kuukaudessa.

Hanke on tarkoitettu median liiketoiminnan asiantuntijoille sekä muille media-alan kehityksestä kiinnostuneille toimijoille. Viestiä saa erittäin mielellään jakaa eteenpäin omissa verkostoissa.

Osallistuminen on maksutonta, sillä hanke kuuluu Tekesin Median innovaatiotuki -ohjelmaan. Mukaan mahtuu 50 motivoitunutta mediateollisuuden ja -alan edustajaa.

Tarkempaa tietoa Median teknologian näyteikkuna -hankkeesta, ilmoittautumislinkki sekä osallistumisen säännöt löytyvät englanniksi Ultrahackin verkkosivuilta https://ultrahack.org/tsm.

Lue lisää

Tekes on yritysten, yliopistojen, korkeakoulujen ja tutkimuslaitosten haastavien tutkimus- ja kehitysprojektien ja innovaatiotoiminnan rahoittaja ja aktivoija. Tekes palvelee suomalaisen elinkeinoelämän ja tutkimuksen uudistumista. www.tekes.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs