Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Työkulttuurin uudistaja Gofore jälleen Suomen työpaikkojen kärkikastia

Gofore Oy

Työkulttuurin uudistaja Gofore jälleen Suomen työpaikkojen kärkikastia

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2016 klo 07:00
Julkaisija: Gofore Oy

It-johdon konsultointi- ja ohjelmistotalo Gofore on valittu toista kertaa Suomen parhaiden työpaikkojen listalle. Lista julkistettiin torstaina 11.2. Helsingissä.

Suomen parhaat työpaikat 2016 -tutkimuksen toteuttanut Great Place to Work® kartoittaa hyviä työpaikkoja maailmanlaajuisesti. Tutkimuksen mukaan hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät ja nauttivat työtovereidensa kanssa työskentelystä.

”On hienoa saada taas julkista tunnustusta asiasta, joka on kaikkien työntekijöiden yhteinen saavutus ja ylpeyden aihe. Mehän sen hyvän työpaikan teemme, kaikki goforelaiset yhdessä”, hehkuttaa Goforen kulttuurista ja osaamisista vastaava johtaja Erkki Salminen.

Listasijoitusta tärkeämpänä Goforella pidetäänkin sitä, että Great Place to Work® -tutkimuksen mukaan 100 % Goforen työntekijöistä pitää yritystä hyvänä työpaikkana. ”Meillä on Goforessa kaksi arvoa. Niistä ensimmäinen ja tärkein on olla jokaiselle hyvä työpaikka. Tutkimuksen perusteella olemme tässä onnistuneet erittäin hyvin”, Salminen sanoo.

Työssään viihtyvät työntekijät mahdollistavat taloudellisen kasvun

Goforella on takana yli kymmenen peräkkäistä kannattavan kasvun vuotta, keskimääräisen liikevaihdon kasvun ollessa yli 40 %. Taloudellisen kasvun ohella myös henkilöstön määrä on ollut jatkuvassa kasvussa. Vuoden 2015 aikana Goforella aloitti 47 uutta työntekijää ja vuoden 2016 tavoitteena on palkata 75 uutta goforelaista.

”Toinen arvomme on auttaa asiakkaitamme onnistumaan. Nämä kaksi arvoa kulkevat meillä käsi kädessä ja vahvistavat toinen toisiaan. Työssään viihtyvät, osaavat työntekijät ratkaisevat asiakkaan onnistumisen. Kun asiakas onnistuu, yrityskin saa siitä osansa liiketoiminnallisen menestyksen muodossa”, Salminen jatkaa.

Great Place to Work® -tutkimukseen sisältyvässä Trust Index -henkilöstökyselyssä Goforen työntekijä kuvaili yrityksen onnistumista seuraavasti: “Mielestäni Gofore on onnistunut luomaan yhteisön, jossa viihdytään aidosti ja silti tehdään timantinkovaa jälkeä bisnespuolella. Asiakassuhteet pysyvät tyytyväisinä, kun työntekijät viihtyvät työssään, ja tämä todellakin on meidän vahvuus.”

Missiona muuttaa maailma paremmaksi digitaalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla

Goforella ei kuitenkaan jäädä tuulettamaan hyviä tutkimustuloksia, vaan yrityksessä pohditaan jatkuvasti kehittymistä entistä paremmaksi työpaikaksi – onhan yrityksen missiona muuttaa maailmaa paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla.

”Kasvuun olennaisesti kuuluva jatkuva parantaminen on sisäänrakennettuna siihen, mitä olemme ja haluamme olla – arvoihimme, missioomme ja visioomme. Haluamme olla paitsi digitalisaation maineikkain muutoksen ajaja ja tekijä Suomessa, myös tunnustettu työkulttuurin uudistaja ja paras mahdollinen työyhteisö. Olemme tässä oikealla tiellä”, Salminen pohtii.

Jatkuvan parantamisen kohteista kysyttäessä Salminen nostaa esimerkkinä esiin läpinäkyvyyden: ”Läpinäkyvyys on yksi teema, jossa haluamme edelleen parantaa, vaikka olemme jo nyt poikkeuksellisen avoin ja läpinäkyvä yritys”.

Sisäisen läpinäkyvyyden parantamisen lisäksi alkaneen vuoden aikana Goforella on kokeiltu uusia tapoja ulkoisen läpinäkyvyyden lisäämiseen. Yhtiö julkaisi toimitusjohtajan kuukausikatsauksen tammikuussa suorana lähetyksenä yhteisöpalvelu Periscopessa.

Kaikki Suomen parhaat työpaikat on julkaistu 12.2. Talouselämä-lehdessä. Suomen parhaat työpaikat 2016 -tutkimukseen osallistui viime vuonna 156 organisaatiota, jotka työllistivät yhteensä 48 500 työntekijää. Great Place to Work® Finland on koonnut listan Suomen parhaista työpaikoista jo 14 vuoden ajan.

Lisätietoja:

Gofore Oy
Erkki Salminen
Johtaja, Kulttuuri ja osaamiset
040 738 5650, erkki.salminen@gofore.com

Gofore Oy on it-johdon konsultoinnin ja tietojärjestelmien kehittämisen asiantuntijayritys. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Autamme asiakkaitamme kehittämään tietojärjestelmiään palvelulähtöisesti ja ketterästi pala palalta, arkkitehtuurilla ohjaten. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveysministeriö, Opetushallitus, Liikennevirasto, Verohallinto, Fonecta ja Alma Media. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys, aito vuorovaikutus sekä jatkuva, kannattava kasvu. Goforelaisia on Helsingissä ja Tampereella lähes 150 ja tavoittelemme tänä vuonna n. 18,5 miljoonan euron liikevaihtoa. Gofore saavutti 3. sijan Suomen parhaat työpaikat 2015 -tutkimuksessa ja 26. sijan Euroopan parhaat työpaikat 2015 -tutkimuksessa. Yritys on perustettu vuonna 2001. www.gofore.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs