Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Teollisen big data-analytiikan edelläkävijä Quva Oy:n hallitus vahvistuu tuote- ja automaatio-osaamisella

Quva Oy

Teollisen big data-analytiikan edelläkävijä Quva Oy:n hallitus vahvistuu tuote- ja automaatio-osaamisella

Tiedote.
Julkaistu: 14.12.2015 klo 08:45
Julkaisija: Quva Oy

Quva Oy:n hallituksen jäsenenä aloittaa 1.1.2016 alkaen TkT Harri Happonen, joka toimii Fimlab Oy:n tuotantojohtajana. Harrilla on vahva kokemus prosessiteollisuuden eri toimialoilta datan tarvelähtöisestä hyödyntämisestä. Hän on toiminut mm. Metso Automaatiossa globaalin tuotehallinnan johtajana MetsoDNA automaatio- ja informaatiojärjestelmä –tuoteperheelle. Harri on myös Suomen Automaatioseura ry:n aktiivinen toimija ja yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja vuosina 2013-2015

”Harrin kokemus ja näkemys kerätyn datan hyödyntämisestä niin eri prosessiteollisuuden aloilla kuin terveydenhuollossa sekä vahva pohja globaalista tuotepohjaisesta liiketoiminnasta auttaa yritystämme kehittämään skaalautuvaa analytiikkaratkaisuamme edelleen,” kertoo Quva Oy:n toimitusjohtaja Emil Ackerman.

"Quva Oy:n vahva ydinosaaminen on meneillään olevan globaalin teknologiamurroksen keskipisteessä, datan käsittelyssä ja jalostamisessa lisäarvoa tuottavaan muotoon. Nuoreksi kasvuyritykseksi Quvalla on jo kovaa näyttöä osaamisestaan ja vaikuttavia referenssejä. On todella mielenkiintoista päästä hallitustyöskentelyn kautta mukaan tukemaan yrityksen kasvua," kuvaa Harri Happonen.

Lisätietoja:

Emil Ackerman
Toimitusjohtaja
Quva Oy
+358 45 2086 816
emil.ackerman@quva.fi

Quva Oy on tamperelainen vuonna 2010 perustettu teollisen datan integrointiin ja analysointiin keskittynyt yritys. Yrityksen ratkaisut jalostavat asiakkaille jo kertyvän datan merkitykselliseksi tiedoksi päivittäisen päätöksenteon tueksi sekä toiminnan kehittämiseen. Quvan asiakkaita ovat mm. useat kansainväliset pörssiyritykset kuten SSAB, Outokumpu, Outotec ja Sandvik Mining & Construction.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs