Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Suomen Atoksesta vuoden SAP-partneri

Atos

Suomen Atoksesta vuoden SAP-partneri

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2011 klo 14:59
Julkaisija: Atos

IT-talo Atos valittiin ensimmäistä kertaa vuoden SAP-partneriksi. Perusteluissa mainittiin muun muassa Atoksen pitkäjänteinen sitoutuminen SAP:in ratkaisuihin.  

Suomen Atos on valittu ohjelmistotalo SAP:in vuoden 2010 partneriksi toiminnanohjausjärjestelmissä. Valinta tehtiin viime vuoden perusteella ja SAP:in perusteluissa mainittiin Atoksen vahva panostus ja osaaminen julkisella sektorilla sekä sitoutuminen SAP-järjestelmiin.

Atoksen konsultointi- ja sovellustukipalvelujen johtajan Hellevi Kaisanlahden mukaan valinta on osoitus Atoksen pitkäjänteisestä työstä julkisten yhteisöjen ja teollisuusyritysten IT-kumppanina.

”Ensimmäistä kertaa valinta osuu meidän kohdalle, ja se on merkittävä osoitus pitkästä yhteistyöstä SAP:in kanssa ja vahvuuksistamme julkisella puolella”, Kaisanlahti kertoo.

Kaisanlahden mukaan yksi merkkipaalu saavutettiin viime vuonna, kun Atos valittiin Helsingin kaupungin IT-järjestelmien toimittajaksi.

Suomessa IT-talon ja ohjelmistotoimittajan yhteistyö on jatkunut jo vuodesta 1993 asti, jolloin silloinen Siemensin IT toimiala toi ensimmäisen SAP-järjestelmän Suomeen. Siemensistä yhtiöitetty Siemens IT Solutions and Services yhdistyi tämän vuoden heinäkuussa ranskalaisen Atos Originin kanssa johtavaksi eurooppalaiseksi IT-taloksi, Atokseksi.

”Tuo ensimmäinen SAP-asiakkaamme on itse asiassa vielä tänäkin päivänä asiakkaanamme”, Kaisanlahti muistuttaa.

 

Lisätietoa:
Jarkko Lommi
Viestintäjohtaja    
+358 50 453 2373
jarkko.lommi@atos.net

Atos on Euroopan johtava IT-palvelutalo. Atoksella on 78 500 työntekijää maailmanlaajuisesti, yli 400 Suomessa ja Virossa. Liikevaihto vuonna 2010 oli noin 8,7 mrd. euroa. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme liiketoimintakriittisiä IT-järjestelmiä maailmanlaajuisen palveluorganisaatiomme kautta. Meitä leimaa vahva toimialatuntemus sekä laatuun ja luotettavuuteen panostaminen. Liiketoimintamme perustuu syviin asiakassuhteisiin, jossa asiakas vie meitä ja me asiakasta eteenpäin. Atos tarjoaa kaikki IT-palvelut aina järjestelmien suunnittelusta niiden jatkuvaan ylläpitoon ja ulkoistamiseen. http://fi.atos.net

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs