Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Suomalainen softatalo digitalisoi organisaatioiden tukipalveluja ensimmäisenä maailmassa

Service-Flow

Suomalainen softatalo digitalisoi organisaatioiden tukipalveluja ensimmäisenä maailmassa

Tiedote.
Julkaistu: 07.12.2015 klo 10:00
Julkaisija: Service-Flow

Service-Flow on maailman ensimmäinen pilvessä vuonna 2011 syntynyt, palveluintegraatioihin suunniteltu ohjelmistopalvelu (SaaS). Palvelusta tekee ainutlaatuisen sen mahdollistama yksinkertainen, tehokas ja sujuva tapa, jonka avulla it-palvelujen ostajat ja tarjoajat yhdistävät palveluidenhallintatyökalunsa ja -prosessinsa.


”Tietotekniikasta on tullut kiinteä osa kaikkia organisaation osa-alueita. Mielikuva tietohallinnon roolista liiketoiminnan kumppanina on muuttumassa oikeaan suuntaan, mutta usein IT nähdään edelleen monimutkaisena, vaikeasti ymmärrettävänä kustannuseränä, jonka hyötyä organisaatiolle on hankala nähdä saati mitata. Tämä koskee myös ulkoistettujen palveluiden tuottamista ja toimittamista” toteaa yhtiön toimitusjohtaja Juha Berghäll.

”Autamme yrityksiä ratkomaan IT-ulkoistamiseen, IT-palveluhallintaan ja integraatioihin liittyviä haasteita tarjoamalla yksinkertaisen, käyttäjälähtöisen ja ymmärrettävän tavan liikutella tietoa organisaatioiden välillä, erilaisista työkaluista, prosesseista ja datasta huolimatta. Toimimme tavallaan ”kielenkääntäjän" roolissa” Berghäll jatkaa.

"Merkittävin ero teknologialähtöiseen palveluiden integroimiseen on siinä, että olemme jo liittäneet palveluumme suurimman osan merkittävistä palveluntarjoajista Euroopassa (mm. Accenture, Atos, Capgemini, CGI, Fujitsu, HCL, Tieto) ja pystymme tarjoamaan tikettien ja datan liikkumisen myös palveluntarjoajien välillä, ilman monimutkaisia ja kalliita integraatioprojekteja".


Service-Flow avasi syksyllä toimiston Lontoossa ja kasvua haetaan vuonna 2016 etenkin UK:n markkinasta. ”Suomessa ja Pohjoismaissa meillä on jo hienoja asiakkuuksia. Palvelumme on suunniteltu organisaatioille, jotka työllistävät yli 2000 henkeä ja UK:ssa tämän kokoluokan toimijoita riittää. Lisäksi monissa organisaatioissa on jo siirrytty monitoimittaja-malliin, jonka tehokas toiminta vaatii palveluiden saumatonta yhteensovittamista ja parempaa kontrollia” Berghäll sanoo.

Tulevina vuosina Service-Flow haluaa valloittaa myös USA:n ja Euroopan. Yhtiö etsii jatkuvasti yhteistyökumppaneita ja laajentaa jälleenmyyntiverkostoaan vauhdittamaan kansainvälistä kasvua.

”Kokeilukulttuuri ja ketterä kehittäminen ovat keskeinen osa toimintaamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden ottaa enemmän irti ulkoistetuista liiketoiminnan tukipalveluista, paremman kontrollin sekä digitalisoinnin mahdollistaman automaation avulla. IT:n ei enää tarvitse olla monimutkaista, hidasta ja kallista. Haluamme muuttaa maailmaa tätä osin” Juha Berghäll toteaa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja:  Juha Berghäll

GSM 040 5895121, juha.berghall@service-flow.com

Service-Flow on maailman ensimmäinen pilvessä vuonna 2011 syntynyt, palveluintegraatioihin suunniteltu ohjelmistopalvelu (SaaS). Suomalaisella yhtiöllä on toimistot Helsingissä ja Lontoossa. www.service-flow.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs