Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Stonesoftilta parannettu kehittyneiden evaasiotekniikoiden testityökalu Evader 2.01

Stonesoft

Stonesoftilta parannettu kehittyneiden evaasiotekniikoiden testityökalu Evader 2.01

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2013 klo 14:00
Julkaisija: Stonesoft

Uusi graafinen käyttöliittymä parantaa käytettävyyttä

Tietoturvayhtiö Stonesoft on julkistanut päivitetyn version maailman ensimmäisestä kehittyneiden evaasiotekniikoiden testityökalusta, Evaderista. Jo tuhannet organisaatiot ovat ladanneet työkalun testatakseen tietoverkkojensa kyvyn suojautua hyökkäyksiä vastaan.

Evader 2.01 on ilmainen työkalu, jonka avulla organisaatiot voivat testata, pystyvätkö kehittyneet evaasiotekniikat (Advanced Evasion Techniques, AET) ohittamaan niiden tietoturvajärjestelmät. Evader 2.01:ssä on uusi graafinen käyttöliittymä, joka parantaa käytettävyyttä. Evader 2.01 toimitetaan live-DVD:nä, jolloin sitä voidaan käyttää missä tahansa ympäristössä.

“Vaikka yritykset ovat investoineet laajasti tietoturvaratkaisuihin, verkkohyökkäyksiä tapahtuu edelleen. Verkkorikolliset käyttävät hyväkseen palomuurien ja tunkeutumisen havainnointi- ja estolaitteiden suunnitteluvirheitä. Nykyään hyökkäykset ovat entistä kehittyneempiä ja niissä hyödynnetään evaasiotekniikoita paljastumisen välttämiseksi. Evaderin avulla organisaatiot voivat testata, pystyvätkö niiden tietoturvajärjestelmät tarjoamaan riittävää suojaa kehittyneitä evaasiotekniikoita vastaan”, sanoo Ilkka Hiidenheimo, Stonesoftin toimitusjohtaja.

Evader 2.01:n avulla organisaatiot voivat ajaa joko manuaalisesti tai automaattisesti joukon kehittyneiden evaasiotekniikoiden yhdistelmiä omassa ympäristössään käyttämiään tietoturvalaitteita vastaan. Testausympäristö on käyttövalmis alle tunnissa.

Evader 2.01 sisältää laajan joukon kehittyneitä evaasiotekniikoita, jotka ovat läpäisseet jo yli kaksi vuotta sitten alkaneen CERT-haavoittuvuuskoordinointiprosessin. Jokaisen seuraavan sukupolven palomuurin tai tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmän tulisi kyetä torjumaan ja raportoimaan ne.

Evaderia voidaan käyttää tietoisuuden parantamiseen, nykyisen tietoturvateknologian testaamiseen sekä investointipäätösten tekemiseen eri tietoturvajärjestelmiä vertailtaessa. Evaderin avulla organisaatiossa voidaan hankkia tietoa nykyisen tietoturvan tasosta ja omien järjestelmien haavoittuvuudesta. Ilmaisen testaustyökalun myötä tämä ei ole enää kustannuskysymys. Evaderin avulla organisaatiot voivat myös varmistaa, että niiden käytössä oleva tietoturvateknologia pystyy tarjoamaan näkyvyyden sekä raportoimaan myös hyökkäyksistä, joissa on hyödynnetty evaasiotekniikoita. Lisäksi Evader auttaa investointipäätösten tekemisessä sekä eri tietoturvatoimittajien ja -teknologioiden vertailussa. Objektiivisen testauksen avulla organisaatiot voivat itse varmistaa laitteiden todellisen kyvyn tunnistaa, analysoida ja pysäyttää evaasiotekniikoiden avulla toteutetut hyökkäykset.

Stonesoft esittelee Evader 2.01 -testityökalun helmi-maaliskuun vaihteessa San Franciscossa järjestettävässä RSA-konferenssissa.

Lisätietoja sekä ladattava versio Evader-testityökalusta löytyy osoitteesta evader.stonesoft.com.

Lisätietoja kehittyneistä evaasiotekniikoista ja Stonesoftin uudesta Evasion Prevention System (EPS) -tietoturvatuotteesta löytyy osoitteesta aet.stonesoft.com.

 

Lisätietoja:

Antti Kuvaja
Tuotehallintajohtaja
Stonesoft Oyj
Puh. (09) 476 711
Sähköposti: antti.kuvaja(AT)stonesoft.com

Stonesoft Oyj

Stonesoft Oyj (NASDAQ OMX: SFT1V) toimittaa ohjelmistopohjaisia ja asiakaslähtöisiä tietoturvaratkaisuja, jotka tehostavat verkon tietoturvan hallintaa sekä varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden. Yhtiö tunnetaan myös pitkäaikaisesta tutkimustyöstään kehittyneiden evaasiotekniikoiden (Advanced Evasion Techniques) parissa.

Stonesoftin tuotetarjonta sisältää alan ensimmäisen muunneltavan Security Engine -tietoturvaratkaisun, tunkeutumisen havainnointi- ja estojärjestelmät sekä palomuuri- ja SSL VPN -ratkaisut. Kaikkia näitä voidaan hallita keskitetysti Stonesoft Management Center -hallintatyökalun avulla.

Stonesoftin asiakkaisiin kuuluu yli 6 500 keskisuurta tai suurta yritystä ympäri maailmaa. Yhtiöllä on alan korkein asiakasuskollisuus ratkaisujen hallittavuuden, dynaamisuuden ja alhaisten kokonaiskustannusten ansiosta.

Stonesoft on perustettu vuonna 1990. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja Pohjois-Amerikan alueen pääkonttori Atlantassa, Georgiassa. Lisätietoa osoitteesta www.stonesoft.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs