Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Sonera ja Vincit auttavat yrityksiä ottamaan kaiken hyödyn irti verkkokapasiteetistaan

Vincit

Sonera ja Vincit auttavat yrityksiä ottamaan kaiken hyödyn irti verkkokapasiteetistaan

Tiedote.
Julkaistu: 06.05.2014 klo 08:30
Julkaisija: Vincit

Sonera on uudistamassa yritysverkkoratkaisuitaan entistä paremmin yritysten muuttuviin tarpeisiin mukautuviksi.  Yrityksen kriittisten liiketoimintaprosessien jatkuvasti kasvava riippuvuus tietoliikennepalveluista kiristää verkon toimivuusvaatimuksia. Verkon sovellusten määrän kasvu ja niiden käyttötapojen monipuolistuminen tekevät sovellusympäristön ja sen käyttäjien tehokkaasta hallinnasta oleellisen tärkeän osan yrityksen toimintakyvyn turvaamista.

Sovellusten ja käyttäjien vuorovaikutuksen hallinnassa on keskeinen rooli profiilinhallintajärjestelmällä, jonka Vincit Oy on toteuttanut yhteistyössä Soneran kanssa.

Profiilinhallintajärjestelmän avulla yrityksen IT-vastaava tai ulkoinen ylläpitäjä voi hallinnoida ja kohdentaa verkon resursseja yrityksen liiketoiminnan kannalta parhaalla tavalla. Yhdessä verkon muun älykkään toiminnallisuuden kanssa voidaan resurssien käyttöä optimoida tehokkaasti ja saada aikaan merkittäviä säästöjä palveluiden toteutuksissa.

”Älykkään verkon toiminnallisuudella voidaan tehokkaasti selvittää mitä asiakasverkossa liikkuu ja mikä osa tietoliikenteestä on yrityksen tuottavuuden kannalta merkittävää ja mikä ei. Profiilinhallintajärjestelmän avulla verkon käyttöä priorisoidaan siten, että asiakkaalle tärkeät toiminnot saavat käyttöönsä paremmin kaistatilaa kuin vähemmän tärkeät”, kertoo Soneran tuotekehityspäällikkö Mika Anttila.

Verkon käyttöä ei ole tarkoitus estää missään käyttötarkoituksessa, mutta kaistatilaa voidaan varata enemmän yrityksen tuottavuuden kannalta olennaisimpiin toimintoihin. ”Esimerkiksi Sotshin olympialaisten verkkolähetyksen seuraaminen kuormitti Vincitin verkkoa merkittävästi. Älykkään verkon avulla voidaan tärkeiden palveluiden toiminta varmistaa tällaisessakin tilanteessa”, puntaroi Vincit Oy:n johtaja Pasi Kovanen.

Verkkopalvelut muotoutuvat asiakkaan tarpeisiin

Verkkopalveluissa keskitytään yhä enemmän asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden täyttämiseen. Soneran yhteistyö Vincitin kanssa on esimerkki uudesta asiakaslähtöisestä verkon kehittämisestä. ”Älykkään verkon tarkoitus on helpottaa yrityksen työntekijöiden työpäivää. Verkkoon tulee jatkuvasti lisää dynaamisuutta ja se rakennetaan entistä palvelukeskeisemmin, kun tähän asti on menty pitkälti tekniikka edellä. Tuotekehityspuoleen panostetaan tällä hetkellä paljon ja asiakkaalle halutaan tarjota uudenlaista lisäarvoa”, kuvailee Mika Anttila yhteistyötä.

Älykäs verkko sujuvoittaa tietoliikennettä, mutta helpottaa verkon käyttöä myös monella muulla tavalla. Työpisteeltä, tai jopa paikkakunnalta, toiselle siirryttäessä älykäs verkko pitää käyttäjänsä yritysverkkoon kirjautuneena ja tarvittavat ohjelmat käyttövalmiina. Yrityksen työntekijöiden aikaa säästyy palavereita aloitettaessa ja esityksiin valmistauduttaessa.

Älykäs verkko myös varmistaa ohjelmistojen päivittyvän ajallaan ja pitää siten yrityksen tietoturvan kunnossa.

 

Lisätietoja:

Vincit Oy, Johtaja Pasi Kovanen, p. 050 374 9132, pasi.kovanen@vincit.fi

TeliaSonera AB, Tuotekehityspäällikkö Mika Anttila, p. 040 704 2332, mika.anttila@teliasonera.com


Liitetiedostot

--

Vincit on Suomen paras työpaikka 2014. Vuonna 2007 perustettu Vincit on ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 92 asiantuntijaa.  Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs