Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Samsung ja Golf GameBook lanseeraavat digitaalisesti allekirjoitettavan tuloskortin

Samsung Electronics Nordic

Samsung ja Golf GameBook lanseeraavat digitaalisesti allekirjoitettavan tuloskortin

Tiedote.
Julkaistu: 21.11.2012 klo 11:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

LEHDISTÖTIEDOTE 21.11.2012                                                                                                              Julkaisuvapaa

Kuvia toimitukselliseen käyttöön: http://www.golfgamebook.com/press

 

Samsung ja Golf GameBook lanseeraavat digitaalisesti allekirjoitettavan tuloskortin

 

Samsung ja kotimainen älypuhelinsovellusinnovaatio Golf GameBook ovat yhteistyössä kehittäneet maailman ensimmäisen digitaalisesti allekirjoitettavan mobiilituloskortin. Samsung Galaxy Note II:n S Penin tarjoaman uuden ominaisuuden myötä GameBookin digitaalinen tuloskortti on nyt golfin sääntöjen mukaan tasoituskelpoinen tuloskortti. Samalla Golf GameBook pääsi harvojen S Suggest -kategoriaan valittujen älypuhelinsovellusten joukkoon.

 

Golf GameBook -sovellus tukee Samsungin S Pen -kynän käyttöä ja on osaltaan tästä syystä valittu osaksi Samsungin suosittelemia S Suggest™ -sovelluksia. Samsungin S  Suggest tunnistaa puhelimen käyttäjän mieltymykset ja ehdottaa niiden perusteella uusia sovelluksia. Samsung valitsi Golf GameBookin mukaan maailmanlaajuiseen jakeluun.

– Samsung S Suggest -sovellusten on yksinkertaistettava ihmisten elämää hauskalla ja kätevällä tavalla. Golf GameBook on juuri tällainen sovellus ja uskomme sen kiinnostavan golfareita ympäri maailman. Se lisää peliin uuden ulottuvuuden, kertoo Samsungin Pohjoismaiden Content and Services Marketing Manager Ludvig Yttergren.

 

S Pen mahdollistaa tuloskortin allekirjoittamisen

S Pen kynää voi GameBook-sovelluksessa käyttää muun toiminnan ohella jatkossa tuloskortin allekirjoittamiseen. Tämän jälkeen tuloskortti on jaettavissa niin sähköpostitse kuin sosiaalista mediaakin hyödyntämällä. Vastaavaa ei ole golfissa koskaan aikaisemmin nähty. Viralliset golfsäännöt edellyttävät tuloskortin allekirjoittamista. Samsungin ja GameBookin yhteistyön tuloksena vanha, paperinen tuloskortti alkaa jäädä historiaan yhä vahvemmin.

– Innovatiivinen uusi merkitsemistapa tekee Golf GameBookin Android-sovelluksesta entistäkin houkuttelevamman. Se, että Samsung valitsi Golf GameBookin S Suggest -sovellustensa joukkoon, osoittaa heidän uskonsa kansainväliseen potentiaaliimme, sanoo GameBookin toimitusjohtaja Kalle Väinölä, toinen GameBookin perustajista. 

Viime kesänä Golf GameBook ja Samsung organisoivat reaaliaikaisen tulospalvelun satoihin pohjoismaisiin golf-tapahtumiin. Kilpailukierroksillaan pelaajat käyttivät Samsungin puhelimiin asennettuja Golf GameBook -sovelluksia tuloskortteinaan.

– Yhteistyö Samsungin kanssa on meille iso askel kohti vahvaa kansainvälistä läpimurtoa. Viime vuosien aikana olemme jo saaneet kunnian tarjota reaaliaikaisen tulosseurannan golflegendojen kuten Arnold Palmerin ja Jack Nicklausin isännöimiin turnauksiin. Olimme mukana myös British Open -voittaja Stewart Cinkin nimikkoturnauksessa ja näistä saatu palaute on ollut erittäin positiivista. Golf-maailma on muuttumassa ja digitaalinen kehitys tulee tekemään muutoksesta hyvin jännittävää, Väinölä sanoo.

 

Kuvia toimitukselliseen käyttöön: http://www.golfgamebook.com/press

 

Lisätietoa:

Markus Mikola, kumppanuusjohtaja, GameBook Oy

p. 358 40 533 4519, markus@golfgamebook.com

www.golfgamebook.com

 

Eva Carrero, markkinointipäällikkö Samsung Suomi,

p. 0400 807 750, eva.carrero@samsung.fi

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja System LSI-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 206 000 työntekijää 72 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2011 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 143,1 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2011 oli 1,1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 420 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs