Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Roclan uusi automaatioinnovaatio lisää tehokkuutta jopa 20 %

Rocla Oy

Roclan uusi automaatioinnovaatio lisää tehokkuutta jopa 20 %

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2016 klo 14:34
Julkaisija: Rocla Oy

Rakkaudesta koodiin syntyi mullistava insinöörikeksintö Järvenpäässä: Rocla LogIQ -reitinoptimoija on Roclan kaikkien aikojen vallankumouksellisin ohjelmistoinnovaatio, joka muuttaa pelin sääntöjä. Tämän ainutlaatuisen, patentoitavan ratkaisun avulla Rocla lisää automaatioasiakkaiden materiaalinkäsittelyn tehokkuutta jopa 20 %. Rocla LogIQ optimoi automaattitrukkien reittejä tuottaen sujuvaa ja tasaista tavaraliikennettä asiakkaille.

Tämä merkitsee tehokkuuden ja luotettavuuden lisääntymistä asiakkaan logistiikkaprosessissa. Joustavuus kasvaa myös merkittävästi: asiakas voi lisätä kuljetuskapasiteettia lisäämättä automaattitrukkien määrää, mikä vähentää elinkaarikustannuksia. On myös helppoa lisätä tai vähentää automaattitrukkien määrää asiakastarpeen mukaisesti. Lopullinen kuljetuskapasiteetti voi kasvaa jopa 50 %.

Koska Rocla LogIQ etsii dynaamisesti nopeimmat reitit vihivaunuille, manuaalisille liikennesäännöille ei ole enää tarvetta. Myös liikenneruuhkille voi sanoa hyvästit. Ohjelmiston mullistava kyky tehdä välittömiä päätöksiä paremmista reiteistä mahdollistaa vihivaunujen jatkuvan toiminnan ilman keskeytyksiä. Asiakas tarvitsee siis entistä vähemmän vaunuja kuljetustehtäviä varten ja säästää enemmän sekä lastattuna että tyhjänä ajettaessa. Automaattitrukit tekevät enemmän, mutta ajavat vähemmän.

LogIQ-ohjelmiston ansiosta uuden järjestelmän suunnittelu ja käyttöönotto on aiempaa helpompaa ja nopeampaa. Myös olemassa olevissa järjestelmissä toimintaympäristön layoutin muutokset ja muutosten toteutus sujuvat vaivattomasti. 

Lisäsäästöjä tuo Roclan älykäs energianhallintasovellus PowerHour®. Optimoimalla myös akun varaustilaa LogIQ varmistaa, että asiakkaalla on aina riittävästi akkukapasiteettia käytössä. Tämä lisää myös akun elinikää, mikä vähentää entisestään asiakkaan elinkaarikustannuksia.

Liitetiedostot

Rocla kehittää, valmistaa ja markkinoi sähköisiä varasto- ja vastapainotrukkeja sekä automaattitrukkijärjestelmiä sekä niiden elinkaarenaikaisia palveluja, jotka tehostavat asiakkaiden logistiikkatoimintoja ja vähentävät logistiikan kustannuksia. Roclan valmistamia varasto- ja vastapainotrukkeja myydään myös Mitsubishi Forklift Trucks ja Cat® Lift Trucks -merkeillä jälleenmyyjäverkoston kautta globaalisti. Rocla on osa kansainvälistä Mitsubishi Nichiyu Forklift -yhtiötä, joka on nimennyt Roclan globaaliksi tuotekehityskeskukseksi konsernissaan. Markkinoiden paras käyttäjäkokemus on tuotesuunnittelun ydin. Roclan koko tuotekehitys ja tuotanto sijaitsevat Järvenpäässä. Lisätietoja www.rocla.com/fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs