Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » News Engine Oy laajentaa palveluvalikoimaa - ainutlaatuinen kokonaisuus

News Engine Oy

News Engine Oy laajentaa palveluvalikoimaa - ainutlaatuinen kokonaisuus

Tiedote.
Julkaistu: 29.05.2013 klo 11:04
Julkaisija: News Engine Oy

Oululainen News Engine Oy laajentaa palveluvalikoimaansa. Aiemmin perinteiseen verkkomediaan ja sosiaaliseen mediaan mediaseurantaratkaisuja tuottanut News Engine Oy on laajentanut tuote- ja palveluvalikoimansa kattamaan myös sosiaalisen median koulutukset sekä Facebook kampanjasivujen toteuttamisen.

"Sosiaalinen media on osoittanut liiketoimintapotentiaalinsa. Monet organisaatiot kärsivät osaamisvajeesta ja mahdollisuudet ovat jääneet hyödyntämättä. Koulutuksia on kyllä tarjolla joka lähtöön, mutta taso on ollut erittäin vaihtelevaa. Merkittävin ongelma yksittäisissä koulutuksissa on kuitenkin jatkumattomuus. Vähän kuin yrittäisi korvata auringonvaloa D-vitamiinitableteilla - annos tulee piikeissä ja vaikutukset katoavat nopeaa. Liittämällä sosiaalisen median koulutukset osaksi jatkuvaa sosiaalisen median seurantaa ja konsultointia, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tarkoituksenmukaista ja pitkän tähtäimen tukea sosiaalisen median hyödyntämiseen.

Facebook on käyttäjämäärällä mitaten Suomen merkittävin sosiaalinen media. Facebookin omissa toiminnallisuuksissa on kuitenkin merkittäviä rajotteita, minkä lisäksi käyttöehdoilla on kielletty monien kilpailujen toteuttaminen. Asiakkaan Facebooksivujen räätälöinti tabein ja aplikaatioin viimeistelee uuden palvelukonseptimme." kommentoi News Engine Oy:n liiketoimintajohtaja Harri Rauhanummi palveluvalikoiman laajentumista.

Palveluvalikoiman laajenemista on tuettu uusilla rekrytoinneilla Oulun pääkonttoriin. Lauri Sainio on nimitetty News Engine Oy:n koulutusvastaavaksi 2.5.2013 alkaen. Uuteen palvelukonseptiin voi tutustua myös SoMeMonitorin sivuilla: http://www.somemonitor.com/koulutukset.html

News Engine Oy on kotimainen avainlippuyritys ja erikoistunut mediaseurantaratkaisuihin. Palveluihimme kuuluu journalistisen median seuranta Webnewsmonitor sekä sosiaalisen median seuranta SoMeMonitor. Lisäksi toteutamme sosiaalisen median koulutuksia ja Facebooksivujen räätälöintejä. www.newsengine.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs