Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » KUTSU: Suomen ensimmäinen Workforce Management Forum 12.11.2015

Numeron Oy

KUTSU: Suomen ensimmäinen Workforce Management Forum 12.11.2015

Kutsu.
Julkaistu: 02.11.2015 klo 08:45
Julkaisija: Numeron Oy

Workforce Management ForumTamperelainen Numeron Oy toi Workforce Management -käsitteen Suomeen muutama vuosi sitten. Nyt kokonaisvaltaisen työvoiman hallinnan puolesta liputtava asiantuntija- ja ohjelmistoyritys järjestää kaikkien aikojen ensimmäisen Workforce Management Forum -tapahtuman. Workforce Management Forum järjestetään Helsingin Glo Art -hotellissa 12. marraskuuta 2015 ja paikalle odotetaan ainakin viittäkymmentä eri palvelualojen henkilöstöasiantuntijaa ja vaativan työvoiman hallinnan osaajaa. Kutsumme myös teidät paikalle todistamaan tapahtumaa, joka on ensimmäinen laatuaan Suomessa.

Tapahtuma syntyi vastauksena Numeronin asiakkaiden toiveeseen kohtaamispaikasta, jossa pääsisi vaihtamaan näkemyksiä ja kokemuksia parhaista työvoiman hallinnan prosesseista sekä WFM-järjestelmän käytöstä. Luvassa painavaa asiaa aina työhyvinvoinnista muutosjohtamiseen, teemoitettuja ryhmäkeskusteluja mm. työvuorolistojen optimoinnista sekä iltatilaisuus hyvän ruoan ja viihteen parissa. Päiväohjelman kohokohtana on työhyvinvoinnin johtamisen dosentti Marja-Liisa Mankan (FT, YTM) luento siitä, miten vaikutusmahdollisuudet voivat toimia työilon lähteenä.

Tapahtuman tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen: https://my.surveypal.com/WFM-Forum-2015


Lisätietoja:

Numeronin blogi: http://www.numeron.com/blogi/workforce-management-forum-2015

Seppo Varpukari
Toimitusjohtaja
Numeron Oy
Puh. 050 556 1546
seppo.varpukari@numeron.com

Liitetiedostot

Numeron Oy on johtava suomalainen työvoiman hallinnan asiantuntija- ja ohjelmistoyritys, joka on keskittynyt tuottamaan palveluita työvoimavaltaisille organisaatioille. Numeronin päätuote Numeron WFM (Workforce Management) on ohjelmistoratkaisu vaativaan työvoiman hallintaan haastavissa toimintaympäristöissä. Numeronin palveluksessa on yhteensä 50 työvoiman hallinnan asiantuntijaa Tampereella ja Helsingissä. www.numeron.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs