Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » KUOPION ENERGIAN ASIAKKAILLE KULUTUS- JA VERTAILUTIEDOT MONIPUOLISELLA ENERGIARAPORTOINTIJÄRJESTELMÄLLÄ

Syncron Tech Oy

KUOPION ENERGIAN ASIAKKAILLE KULUTUS- JA VERTAILUTIEDOT MONIPUOLISELLA ENERGIARAPORTOINTIJÄRJESTELMÄLLÄ

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2013 klo 16:05
Julkaisija: Syncron Tech Oy

Energiayhtiöiden tehtäväkenttä on monitahoinen: Ne tuottavat ja myyvät energiaa sekä toisaalta kannustavat asiakkaitaan järkevään energiankäyttöön.

Moni energiayhtiö onkin ottanut käyttöön jälkimmäistä tehtävää helpottavia ratkaisuja. Kuopion Energia tarjoaa kulutus- ja vertailutietoja SyncPower® Info järjestelmän avulla sekä sähkö- että kaukolämpöasiakkaille.

Vuoden 2014 loppuun mennessä kaikki yhtiön 60 000 asiakasta pääsevät katsomaan omia energiankulutus- ja vertailutietojaan internetistä uudistetusti.

– Asiakkaat voivat luoda raportoinnista itselleen kokonaisvaltaisen energianhallintapalvelun. Jatkossa poikkeuksellisesta energian kulutuksesta voisi saada tiedon vaikka tekstiviestillä, Kuopion Energian verkkojohtaja Lauri Siltanen kertoo.

Yhtiö tarvitsi kaikkeen tähän aikaisempaa tehokkaamman työkalun.

– SyncPower Infon raportointiominaisuudet ovat hyvät. Mittaustietoa tulee tunneittain, ja se pystyy käsittelemään sitä tehokkaasti. Myös raportointiin tarvitaan paljon tietoa, ja nyt saamme sen helposti. Haluamme panostaa erityisesti käytettävyyteen, Siltanen sanoo.

Yksi painavista perusteista hinnan lisäksi oli järjestelmän muokattavuus.

– SyncPower Infon muokkaaminen ja jatkokehittäminen on helppoa. Tämä on tärkeää, sillä emme ole ostamassa järjestelmää vain tämän hetken tarpeeseen, vaan ennen kaikkea tulevaisuutta varten, Siltanen kuvaa.

Järjestelmä julkistetaan kuluttajille ensi talven aikana.

– Toivomme kuluttajasivun innostavan asiakkaitamme energiatehokkuuteen. Me taas voimme tarkan mittaustiedon avulla mitoittaa verkon oikein, Siltanen sanoo.

– Olemme hyvin tyytyväisiä että tulimme valituksi, uskomme että uusimpia työkaluja, esimerkiksi mobiilisovelluksia, hyödyntämällä saamme asiakkaita ja myös Kuopion Energiaa erinomaisesti palvelevan järjestelmän. Meillä on myös tulevaisuudessa paljon mahdollisuuksia laajempaan yhteistyöhön energiaratkaisuissa, Syncron Techin toimitusjohtaja Jussi Kontola toteaa.

 

Lisätietoja:

Jussi Kontola                                                                                     Lauri Siltanen

Syncron Tech                                                                                    Kuopion Energia Liikelaitos

jussi.kontola@syncrontech.com                                                         lauri.siltanen@kuopionenergia.fi

puh. 040 736 7152                                                                            040 709 7514

Syncron Tech Oy on vuonna 1992 perustettu, tuotannon hallinnan tietojärjestelmäratkaisujen toimittaja. Pääasiakaskunta on kansainvälisesti toimivat prosessi- ja valmistavan teollisuuden suuret ja keskisuuret yritykset/konsernit sekä energia-alueen toimijat. www.syncrontech.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs