Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Kiistaton johtaja: Xerox Quocircan tulostuksenhallintapalveluja (MPS) koskevan markkinatutkimuksen kärjessä kuudetta vuotta peräkkäin

Xerox Oy

Kiistaton johtaja: Xerox Quocircan tulostuksenhallintapalveluja (MPS) koskevan markkinatutkimuksen kärjessä kuudetta vuotta peräkkäin

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2015 klo 15:15
Julkaisija: Xerox Oy

Xerox on säilyttänyt johtoasemansa maailmanlaajuisissa tulostuksenhallintapalveluissa (MPS). Tämä käy ilmi Quocirca-tutkimusorganisaation uusimmasta raportista. Vuoden 2015 listalla Xerox on kärjessä jo kuudetta vuotta peräkkäin.

Xerox auttaa yrityksiä optimoimaan tulostusinfrastruktuuriaan MPS-palvelujen avulla sekä virtaviivaistamaan viestintää ja liiketoimintaprosesseja. Näin asiakkaat pystyvät kasvattamaan liikevaihtoaan, vähentämään kustannuksia ja tehostamaan toimintoja. Xeroxin tulostuksenhallintapalveluilla yritykset voivat ulkoistaa tulostuksenhallinnan ja säästää kustannuksissa jopa 30 %.

Quocircan tutkimus on yritysten maailmanlaajuisten MPS-markkinoiden toimittaja-analyysi. Sen mukaan Xeroxin johtoaseman taustalla on ”laaja ja kypsä MPS-portfolio” sekä kyky kehittää jatkuvasti palvelutarjontaansa, joka kattaa toimistotulostuksen, tuotantopainopalvelut ja liiketoimintaprosessipalvelut (BPS).

”Xeroxilla on vakiintunut asema MPS-markkinoilla – tästä on osoituksena jo kuudetta vuotta jatkuva johtoasema”, kertoo Quocircan pääanalyytikko Louella Fernandes. ”Xeroxin keskeisenä erottavana tekijänä on – vahvan MPS-portfolion lisäksi – strategia, jolla se pyrkii löytämään uusia asemia palveluyrityksenä. Xerox soveltaa koko toimialan kattavaa poikittaista lähestymistapaa, ja yhtiön uusi linjaus onkin tulevaisuuden kannalta kriittinen menestystekijä. Tällä hetkellä yhtiöllä on hyvä tilaisuus tavoittaa yhä suurempi osuus asiakkaiden huomiosta, sillä yritykset etsivät jatkossa yhä liiketoimintaprosessikeskeisempiä MPS-ratkaisuja.”

Tutkimuksessa esitetään riippumaton arvio kahdeksasta palveluntarjoajasta ja selvitetään myös keskeisiä MPS-sektoriin vaikuttavia tekijöitä. Turvallisuusasiat ovat ensimmäistä kertaa tärkeyslistan kärjessä; 75 % tutkimukseen osallistuneista organisaatioista ilmoitti, että turvallisten tulostusratkaisujen tarve on tärkeä tai erittäin tärkeä seikka MPS-päätöksenteossa.

Lisäksi 72 % vastaajista ilmoitti, että organisaatiossa on jo käytössä jonkinlainen paperiton prosessi ja että MPS on keskeinen syy siirtyä paperista digitaalisiin asiakirjoihin.

”Tehokas tiedonhallinta ja tietoturva – niin paperiasiakirjojen kuin digitaalistenkin asiakirjojen osalta – on yrityksissä valtava panostusalue”, Xeroxin asiakirjojen ulkoistamisliiketoiminnasta vastaava johtaja Joseph Hanania kertoo. ”Quocircan uusimman MPS-markkina-arvion mukaan organisaatiot ovat huomanneet tämän prosessin tärkeyden. Ne tietävät, että pystymme turvaamaan ja integroimaan asiakirjat olemassa olevaan tulostusympäristöön Xeroxin tulostusautentikointiin, seurantaan ja rekisteröintiin liittyvien työkalujen avulla. Uusien ratkaisujemme avulla kaiken kokoiset yritykset pystyvät vaivattomasti hallitsemaan tietojaan ja huolehtimaan esimerkiksi tuottavuudesta ja tietoturvasta. Näin ne voivat paremmin keskittyä oman liiketoimintansa kannalta olennaisiin asioihin.”

Asiakirjojen hallintapalvelujen markkinoiden arvioidaan olevan noin 100 miljardia dollaria. Asiakirjojen hallintapalvelut koostuvat järjestelmistä, ohjelmistoista, ratkaisuista ja palveluista, joita Xeroxin asiakkaat ovat käyttäneet jo vuosien ajan liiketoimintansa tukena ja vähentääkseen kustannuksia.

Lisätietoja: Tove Zilliacus, myyntijohtaja, Large Enterprise Operations (LEO), Xerox Oy, tove.zilliacus(at)xerox.com, puh. 040 586 9062

Xerox
Xerox on kansainvälinen liiketoimintapalvelujen, teknologian ja dokumenttihallinnan asiantuntijayritys, joka auttaa yrityksiä uudistamaan tapoja joilla liiketoimintaprosesseja ja tiedonkulkua hallinnoidaan. Xeroxin pääkonttori sijaitsee Yhdysvaltojen Norwalkissa, Connecticutissa. Yrityksen yli 140 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 180 maassa. Xerox tarjoaa liiketoimintapalveluita, painatusratkaisuja, työkaluja ja ohjelmistoja tiedonkäsittelyyn, aina datasta dokumentteihin. Lisää osoitteessa www.xerox.com.

Xerox Europella on tuotanto- ja logistiikkatoimintoja Irlannissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Xeroxin Euroopan tutkimus- ja tuotekehityskeskus sijaitsee Ranskan Grenoblessa.

RSS-syötteen vastaanottamiseksi siirry osoitteeseen: http://news.xerox.com/rss

Seuraa keskustelua, toimialakuulumisia ja näkemyksiä: 
https://twitter.com/xeroxhttp://simplifywork.blogs.xerox.comhttp://www.facebook.com/XeroxCorphttp://www.youtube.com/XeroxCorp

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs