Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Kantahämäläiset yritykset sähköistävät liiketoimintaansa

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Kantahämäläiset yritykset sähköistävät liiketoimintaansa

Tiedote.
Julkaistu: 23.01.2013 klo 11:04
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKissa käynnissä oleva ePo-hanke on tuottanut alueen yrityksille useita käytännön ratkaisuja liiketoiminnan sähköistämiseen. Soveltuvaa tietojärjestelmää hyödyntämällä esimerkiksi  asiakkuudenhallinta ja markkinointi tehostuu. Myös varastonhallinta ja tuotannonohjausjärjestelmät ovat tärkeitä menestystekijöitä yritykselle. Avoimeen lähdekoodiin perustuvat järjestelmät ovat kustannustehokkaita ratkaisuja PK-yrityksille. ePro-hanke auttaa yrityksiä järjestelmän valintaan ja käyttöönottoon liittyvissä asioissa.

Forssalainen Tambest Glass Solutions Oy halusi vertailun sopivista tuotannonohjausjärjestelmistä. Vertailussa otettiin huomioon yrityksen tuotantoprosessin voimassa olevat vaatimukset ja käytettävyys. Kanta-Hämeen Autosuojaamo Ky puolestaan oli kiinnostunut tekstiviestipalveluista ja suomenkielisestä asiakkuudenhallintajärjestelmästä.

Open Source  -järjestelmät ovat avoimuudessaan loistavia lähtökohtia räätälöidyn järjestelmän toteuttamiseksi pienenkin yrityksen tarpeisiin.

Tutustu sähköisten järjestelmien tarjoajiin tapahtumassa 25.1.

ePro – kanta-hämäläisten pk-yritysten sähköisen liiketoiminnan kehittäminen -hanke järjestää Sähköistä liiketoimintaasi -tapahtuman 25.1.2012 kello 9-12 Hämeenlinnan HAMKin Visamäen kampuksella. Tapahtuma on suunnattu kaikille alueen pk-yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään oman yrityksensä sähköistä liiketoimintaa. Tapahtumassa sähköisten järjestelmien tarjoajat kertovat erilaisista mahdollisuuksista esimerkiksi markkinoinnin tehostamiseksi.

Ohjelmassa muun muassa tietoa avoimen lähdekoodin ratkaisuista, asiakaspalvelun sähköisistä vaihtoehdoista sekä tekstiviestimarkkinoinnista. Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen 23.1. mennessä: anssi.paivinen@hamk.fi

Lisätietoja ePro-hankkeesta:
• hamk.fi/epro
• Merja Helin, 0400 779 521, merja.helin@hamk.fi

 

 

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs