Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Huippugolfarit seurantaan - GREENi Tour uudistaa golfkisojen seuraamisen

Huippugolfarit seurantaan - GREENi Tour uudistaa golfkisojen seuraamisen

Tiedote.
Julkaistu: 25.06.2013 klo 11:15
Julkaisija: Viherio Technologies Oy

Oululainen Viherio Technologies Oy  julkaisee aivan uudenlaisen ja interaktiivisen tavan seurata golf-kilpailuja. Ensi vaiheessa iPad-sovelluksena julkaistava GREENi Tour vapauttaa golf-fanit niin paikan kuin tv-lähetystenkin rajoituksista ja tuo golf-fanit mukaan tapahtuman toteutukseen. Sovellus julkaistaan Irlannin avointen yhteydessä tällä viikolla.

 

GREENi Tour sovelluksessa golf-fani voi valita pelaajan jota haluaa seurata, nähdä hänen etenemisensä interaktiivisessa karttanäkymässä sekä viestiä yhdessä muiden fanien kanssa – olivatpa nämä sitten paikan päällä turnauksessa tai missä tahansa.

 

”GREENi Tour ratkaisee muutamia golf-kilpailujen seuraamiseen liittyviä ongelmia ja tekee turnaustapahtuman seuraamisesta myös helpompaa ja monipuolisempaa”, toteaa Timo Pärkkä Viherio Technologiesilta. ”Televisiosta golf-tapahtumaa seuratessasi olet tv-lähetyksen rajoitusten ja lähetyksen ohjaajan valintojen armoilla. Et välttämättä tiedä suosikkipelaajasi etenemisestä turnauksessa juuri mitään – saat turnausten websivuilta ehkä tulostiedon.  GREENi Tourin ideana on ensisijaisesti tehdä seuraamisesta tarkempaa ja helpompaa. Teemme yhteistyötä eurooppalaisen huippugolfin pääorganisaattorin European Tourin kanssa.”

 

European Tourin arvion mukaan joka viikonloppu n. 240 miljoonaa fania seuraa golftapahtumia.

 

”GREENi Tourissa on tietenkin  mahdollisuus realiaikaiseen keskusteluun fanien välillä. Voit kommentoida ja osallistua keskusteluun suoraan sovelluksesta Twitter tai Facebook tililtäsi. Lisäksi voit myös seurata kuinka moni muu fanittaa turnauksissa esim. Mikko Ilosta tai Tiger Woodsia,” Timo Pärkkä kertoo. ”Todella hienoa olisi saada fanit mukaan tapahtumien toteutukseen aivan uudella tavalla –  paikalla oleva yleisö pystyy kertomaan kisatapahtumista asioita, joita tv-kuva tai tulospalvelut eivät pysty välittämään.”

 

GREENi Tour ei ole pelkästään kotikatsomoiden 2nd screen golfin seuraamiseen. Se helpottaa myös golf-turnausten seuraamista paikan päällä.

 

”Irlannin avointen aikana GREENin toteuttama palvelu on käytössä myös tapahtuma-alueella ja tämä auttaa paikalla olevaa yleisöä löytämään suosikkinsa kentältä, samaan tapaan kuin aiemmin European Tourin BMW PGA Championship ja Dubai World Championship –kisojen aikana”, toteaa promoottori  Antonia Beggs European Tourilta,  ”uutta on se, että GREENin sovellus auttaa myös löytämään tapahtuma-alueen palvelut paremmin.”

 

Sovellus lanseerataan ensin iPad sovelluksena, mutta GREENi Tour on tarkoitus myöhemmin tarjota myös muille tablet-laitteille ja älypuhelimille.

www.viherio.com/tour

 

info@greeni.com | www.viherio.com | www.greeni.com| 0400 012266

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs