Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Evondos valitsi Epicor ERP:n tukemaan kansainvälistymistään

Epicor Software Finland Oy

Evondos valitsi Epicor ERP:n tukemaan kansainvälistymistään

Tiedote.
Julkaistu: 23.10.2013 klo 10:00
Julkaisija: Epicor Software Finland Oy

Kasvuyhtiö Evondos Oy laajenee nopealla tahdilla. Yrityksen kasvutavoitteita tukee jatkossa Epicorin toiminnanohjausjärjestelmä.

Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation toimittaa Evondos Oy:lle uuden sukupolven toiminnanohjausjärjestelmänsä Epicor ERP:n. Evondos on vuonna 2008 perustettu kasvuyhtiö, joka on kehittänyt kotihoidon tarpeisiin uudenlaisen palvelumallin, Evondos® -palvelun.  Evondos® -palvelun tarkoituksena on helpottaa pitkäaikaislääkittyjen ja heidän omaistensa jokapäiväistä elämää sekä tuoda merkittäviä työaika- ja kustannussäästöjä kunnille ja kotihoidon palveluita tarjoaville yrityksille. Yrityksen visiona on olla vuonna 2018 johtava toimija kotilääkityksen automatisoinnissa.
– Toimintamme kasvaa ja laajenee nopeasti, eivätkä nykyiset järjestelmämme pysty tukemaan riittävän tehokkaasti kasvutavoitteitamme. Liiketoimintamme kehittyessä on ensiarvoisen tärkeää, että tietojärjestelmämme ovat ajan tasalla ja tukevat nykyaikaisia työskentelytapoja. Meillä ei ole aiemmin ollut vastaavaa järjestelmää käytössä, ainoastaan Microsoft-pohjainen tiedonhallintaympäristö, johon Epicor pystytään hienosti integroimaan. Tärkeimmät kriteerit järjestelmälle olivat hyvä integroituvuus Microsoft-ympäristöön, monipuoliset ominaisuudet sekä monikansallista yhtymärakennetta tukeva arkkitehtuuri. Koska valmistamme terveydenhuollon teknisiä laitteita ja tuotamme sen alan palveluita, tarvitsimme järjestelmän, jolla pystymme hoitamaan tuotteidemme erinomaisen jäljitettävyyden. Sen lisäksi halusimme helppokäyttöisyyttä, joustavuutta ja mobiilikäyttöä tukevan ratkaisun, kommentoi Evondos Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Niinistö.

Tavoitteena pitkä ja tuottava yhteistyö
Niinistön mukaan valintaprosessissa erottui selkeästi joukosta sopivin ERP-toimittaja. Epicorin järjestelmä vakuutti yrityksen.
– Meillä oli kymmenkunta toimittajaa ja järjestelmää, jotka kilpailutettiin. Strategiamme on kasvaa kansainvälisesti ja nopeasti valitsemallamme, varsin haastavalla alalla. Tärkein syy valita Epicor on sen kyky tukea meitä maailmanlaajuisesti. Epicor vaikutti kilpailijoihin verrattuna ketterältä ja riittävän järeältä järjestelmältä, joka parhaiten mukautuu ja kasvaa tarpeidemme mukana. Lisäksi jälleenmyyjällä Apper Systems Oy:llä oli kyky rakentaa ERP-järjestelmämme kustannustehokkaasti askel kerrallaan, niin että emme ole joutuneet heti investoimaan kaikkea kerralla. Ensimmäisessä vaiheessa tärkeimmät ominaisuudet ovat CRM-ominaisuudet sekä tehtaan toiminnot ja taloushallinnon niihin kytkeminen.

Apper Systems on ollut osa Epicorin Inspired Partner -verkostoa jo vuosia.
– Ketterät toimintamallimme soveltuivat parhaiten Evondos Oy:n tarpeisiin, kommentoi Apper Systemsin toimitusjohtaja Tero Suominen.

Niinistö ennustaa yhteistyöstä pitkää.
– Asetamme maailmanluokan standardit laadulle ja tuottavuudelle. Näiden standardien ylläpitäminen edellyttää, että yrityksen prosessit ovat jatkossakin tehokkaita ja tiedonkulku eri toimintojen välillä nopeaa ja helppoa. Uskomme, että Epicor auttaa näiden suunnitelmien toteutumisessa ja edessämme on pitkä ja tuottava yhteistyö.  Palvelutuotantomme laajentuessa operatiivinen toimintamme monimutkaistuu ja Epicorilla on tärkeä rooli siinä, että pystymme tekemään asiat nopeasti ja laadukkaasti. Nopean kasvun yrityksen johtamisessa vaaditaan monipuolisia ja hyviä raportteja. Yrityksen keskeiset toiminnot kattava toiminnanohjausjärjestelmä kuten Epicor ERP luo pohjan tälle ja sen myötä tehokkaalle johtamiselle.

– Epicor ERP on rakennettu vastaamaan vaativiin, kansainvälisiin tarpeisiin. Kokeneiden kumppanien kuten Apper Systemsin kanssa toimiminen takaa, että voimme palvella jokaista asiakastamme parhaalla mahdollisella tavalla, kommentoi Epicorin Suomen aluejohtaja Matti Pulla.

Liitetiedostot

Epicor lyhyesti
Epicor Software Corporation on kansainvälisesti toimiva, johtava toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja valmistus-, jakelu-, vähittäismyynti- ja palvelualoille. Yli 40 vuoden kokemuksellaan Epicor toimittaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjaukseen (ERP), asiakkuudenhallintaan (CRM), toimitusketjun hallintaan (SCM), vähittäismyyntiin (POS), sekä henkilöstöhallintaan (HCM) 20 000:lle asiakkaalle yli 150:een maahan. Epicor tarjoaa kattavan palveluvalikoiman samasta lähteestä asiakkailleen paikallisesti, alueellisesti ja/tai kansainvälisesti. Yrityksen innovatiivinen historia, alan asiantuntemus ja pyrkimys erinomaiseen laatuun kannustavat asiakkaita kestävän kilpailukyvyn luomiseen. Kaliforniassa pääkonttoriaan pitävällä yhtiöllä on toimipisteitä ja tytäryhtiöitä ympäri maailman. 
www.epicor.com/finland

 

Lisätietoja antaa:
Riikka Saarinen, markkinointipäällikkö
p. 020 7410 875
rsaarinen@epicor.com


Seuraa Epicoria Twitterissä: @Epicor@EpicorUK@EpicorEMEA@EpicorAU@Epicor_Retail@Epicor_DIST ja Facebookissa.                       

Epicor ja Epicor-logo ovat Epicor Software Corporationin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Kaikki muut merkit ovat kunkin omistajan omaisuutta.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs