Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Epicorilta uuden sukupolven alusta Epicor iScalaan

Epicor Software Finland Oy

Epicorilta uuden sukupolven alusta Epicor iScalaan

Tiedote.
Julkaistu: 06.09.2013 klo 09:30
Julkaisija: Epicor Software Finland Oy

Epicor iScala-ratkaisuun tulee uusi alusta, joka integroituu Epicor ICE -liiketoiminta-arkkitehtuurin kanssa. Sen avulla saadaan ketteryyttä, joustavuutta ja liikkuvuutta.

Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation on tuonut markkinoille Epicor®iScala -ratkaisusta uuden mallin (versio 3.0). Uuden ratkaisun avulla on helppoa yhdistää sen toiminnot Epicor ICE -liiketoiminta-arkkitehtuuriin. Näin saavutetaan uuden sukupolven teknologiahyödyt ja parhaimmat applikaatiot, jotka laajentavat ratkaisun tehokkuutta. 
– Epicor iScalan uusi versio tarkoittaa merkittävää investointia, jonka avulla uusia toiminnallisuuksia on saatavilla. Näiden kautta voidaan lisätä järjestelmän suorituskykyä, pysyvyyttä ja toimittaa pidemmällä aikavälillä tukea viimeisimpien teknologisten ratkaisujen rinnalle. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa entistä suurempaa liiketoiminnallista arvoa ratkaisua käytettäessä, kommentoi Epicorin Suomen ja Baltian aluejohtaja Matti Pulla.

Epicor iScalan käyttö läpi organisaation parantaa sijoitetun pääoman tuottoa 
Epicor ICE on moderni uuden sukupolven teknologia-alusta, joka on saatavilla Epicor ERP-, Epicor Prophet 21- ja Epicor Eclipse-ratkaisuihin. Uuden Epicor iScalan julkistamisen myötä alustassa on myös tuki Microsoft® SQL Server 2012 -ratkaisuun. Epicor ICE mahdollistaa Epicor iScalan käyttäjille lisääntyneen liikkuvuuden, käytettävyyden ja interaktiivisuuden. Epicor ICE ja Epicor iScala tarjoavat käyttäjilleen hienostuneen ja standardeihin perustuvan alustan, jossa pienellä investoinnilla onnistuvat sekä integraatio että korkea suorituskyky, mahdollistaen tuottavuuden kasvun ja nopean sijoitetun pääoman tuoton.

Epicor ICE toimii yhdistäjänä ja applikaatiorakentajana, jonka avulla yritykset voivat päästä kiinni uusimpiin applikaatioihin ja tekniseen kapasiteettiin, sekä hyödyntää alan johtavaa ERP-ratkaisua Epicor iScalan kautta. Epicor ICE yhdistää tarvittavat palat toisiinsa, jotta tätä uutta teknologiaa voidaan hyödyntää uusilla tavoilla. Business Activity Queries -työkalu mahdollistaa helpon pääsyn Epicor iScalan informaatiokaavioihin. Sen avulla informaatiota voidaan siirtää toisiin sovelluksiin drag-and-drop -toiminnon avulla. Dashboards-applikaatio antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda Epicor iScalasta päivitettäviä kojelautoja, jotka sisältävät käyttäjäkohtaista tietoa mobiililaitteisiin kuten älypuhelimiin ja tabletteihin. Enterprise Search-työkalun avulla käyttäjät voivat tehdä helposti hakuja Epicor iScalassa.
– Epicor ICE parantaa Epicor iScala -käyttäjäkokemusta. Asiakkaat voivat laajentaa työskentelytapaansa ratkaisun avulla ja ottaa hyödyn irti teknologiauudistuksista, jotka vaikuttavat heidän liiketoimintaansa (mobiliteetti, SaaS, big data). Epicor ICEn avulla yritykset voivat myös luoda uudenlaisia ERP-kokemuksia käyttäjille ja saada Epicor iScalan tietoja entistä paremmin analysoitaviksi, kommentoi Pulla.

Kehittyneet ominaisuudet asiakkaiden tukena
Epicor iScalan uusin versio sisältää parannettuja toimintoja jälkimarkkinoiden huollolle sekä kaluston vuokraus- ja leasing-toimintoja. Asiakkaiden jatkuvan konsultoinnin kautta on kehitetty heidän liiketoimintaansa parhaiten tukevia ominaisuuksia. Yrityksiin kohdistuvat vaatimukset muuttuvat jatkuvasti ja niiden on etsittävä samassa tahdissa uusia liiketoimintamalleja säilyttääkseen kilpailukykynsä. Epicor haluaa työskennellä yhdessä asiakkaidensa kanssa löytääkseen uusia ratkaisuja. Epicor iScala 3.0 tukee asiakkaitaan alan vaatimusten täyttämisessä.

Parempi liikkuvuus, päätöksenteko-ominaisuus ja asiakaspalvelu 
Epicor iScala tuo yritykset entistä lähemmäs asiakkaitaan Epicor Mobile -alustan avulla. Kannettavien laitteiden yleistyessä Epicor iScala -käyttäjät voivat yhdistää uusia prosesseja toisiinsa, parantaa tiedon saatavuutta ja tarjota tukea päätöksentekoon, missä ja milloin tahansa. Käyttäjät eivät ole enää sidottuja työpisteisiinsä, vaan he voivat työskennellä kentällä ja toimittaa laadukkaita palveluja asiakkailleen etäyhteyden kautta. Yhdistettynä Epicor Mobile -alustaan iScalan käyttäjät voivat työskennellä halutessaan verkossa eri mobiililaitteilla. Liiketoiminnan kannalta olennainen tieto on aina käytettävissä, huolimatta siitä missä käyttäjä on.

Asiakkaiden liiketoiminnan kasvua tuetaan uusilla markkinoilla
Globaaleille markkinoille suunniteltu Epicor iScala on tällä hetkellä saatavilla 105 maassa. Uudessa versiossa on mukana maakohtainen toiminnallisuus (CSF), joka tällä kertaa on räätälöity Brasiliaan. Gartnerin raportin mukaan Brasilian IT-kokonaiskulutus lähenee 124 miljardia dollaria tänä vuonna. Informaatiotekniikan modernisointi on paikallisten IT-johtajien tärkeimpiä kehitysalueita. Raportista selviää myös, että ERP, CRM, CSF, toimisto- ja henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetut tuottavuuden työkalut sekä e-liiketoiminnan ohjelmistot ovat tärkeimpiä applikaatio-ohjelmistojen investointeja Brasiliassa vuoden 2013 aikana.1
– Lisääntyvä kysyntä liiketoiminnan applikaatioille kasvavilla avainmarkkinoilla, kuten Brasiliassa, tarjoaa kasvumahdollisuuksia Epicor iScalalle. Samalla voimme tukea asiakkaitamme, jotka siirtyvät näille uusille markkinoille, Pulla tiivistää. 

1Gartner Research, Inc. “Emerging Market Analysis: Brazil's IT Modernization Brings Opportunities for Providers,” Luis Anavitarte, 23.4.13.

Liitetiedostot

Epicor lyhyesti
Epicor Software Corporation on kansainvälisesti toimiva, johtava toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja valmistus-, jakelu-, vähittäismyynti- ja palvelualoille. Yli 40 vuoden kokemuksellaan Epicor toimittaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjaukseen (ERP), asiakkuudenhallintaan (CRM), toimitusketjun hallintaan (SCM), vähittäismyyntiin (POS), sekä henkilöstöhallintaan (HCM) 20 000:lle asiakkaalle yli 150:een maahan. Epicor tarjoaa kattavan palveluvalikoiman samasta lähteestä asiakkailleen paikallisesti, alueellisesti ja/tai kansainvälisesti. Yrityksen innovatiivinen historia, alan asiantuntemus ja pyrkimys erinomaiseen laatuun kannustavat asiakkaita kestävän kilpailukyvyn luomiseen. Kaliforniassa pääkonttoriaan pitävällä yhtiöllä on toimipisteitä ja tytäryhtiöitä ympäri maailman. 
www.epicor.com/finland

 

Lisätietoja antaa:
Riikka Saarinen, markkinointipäällikkö
p. 020 7410 875
rsaarinen@epicor.com


Seuraa Epicoria Twitterissä: @Epicor@EpicorUK@EpicorEMEA@EpicorAU@Epicor_Retail@Epicor_DIST ja Facebookissa.                       

Epicor ja Epicor-logo ovat Epicor Software Corporationin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Kaikki muut merkit ovat kunkin omistajan omaisuutta.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs