Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Apps4Savo palkitsee digitaalisia palveluideoita 10 000 eurolla

Miktech Oy

Apps4Savo palkitsee digitaalisia palveluideoita 10 000 eurolla

Tiedote.
Julkaistu: 24.04.2012 klo 12:45
Julkaisija: Miktech Oy

Verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten kehitys on kehittyvä liiketoiminta-ala, jossa kansainvälistymiseen ei vaadita enää miljoonapanostuksia. Netissä tai puhelimen sovelluskaupassa tuotteet ovat jo automaattisesti kansainvälisiä, ja menestyksen ratkaisee puhtaasti hyvä tuote. Näistä lähtökohdista on perustettu myös Apps4Savo-kilpailu, jolla haetaan savolaisia innovaatioita. Kilpailuun voi osallistua sekä palvelun idean kuvaavalla esityksellä että toiminnallisella mobiilisovelluksella tai verkkopalvelulla.

Alueella on valtavasti vahvuuksia kehittyä kansainvälisesti tasokkaaksi digitaalisten palveluiden kehityskeskukseksi. Täällä on osaamista, resursseja sekä tahtotilaa. Seuraavaksi täytyy vain löytää oikea tekemisen meininki, toteaa Dreamdo Oy:n toimitusjohtaja Petri Vilén.

Palkintoina kilpailussa on yhteensä 10 000 euroa, jotka jaetaan voittajien kesken. Kilpailuaikaa on lokakuun loppuun, jolloin tiimit pääsevät esittelemään tuotoksensa kilpailun voittajat valitsevalle arviointiraadille. 

Kilpailun järjestää Dreamdo Oy. Mukana kilpailun organisoinnissa ja mahdollistamisessa ovat jo tässä vaiheessa Miktech Oy, Mikkelin kaupunki, Mikkelin ammattikorkeakoulu, Aalto-yliopisto, Observis Oy sekä Otavan opisto. Lisätietoa kilpailusta löytyy internetsivulta http://www.apps4savo.fi/ sekä Facebook-sivulta https://www.facebook.com/Apps4Savo.

Kilpailun avajaistilaisuus järjestettiin Mikkelissä 23.4.2012 kauppakeskus Stellassa. Paikalla puhujina olivat Dreamdo Oy:n toimitusjohtaja Petri Vilén, Pekka Viljakainen ja Ville Venäläinen.

Lisätietoja:

Petri Vilén
Dreamdo Oy
petri.vilen@dream.do
040 7069094

Mari Kivinen
Miktech Oy – Digitalmikkeli
mari.kivinen@miktech.fi
0440 361626

Dreamdo Oy on mikkeliläinen startup-yritys, joka kehittää verkkopalvelua kansainvälisille markkinoille. Yrityksen tavoitteena on lanseerata palvelu tämän vuoden aikana kaikille päätelaitteille. http://www.dream.do

Dreamdo Oy kuuluu Miktech Oy:n koordinoimaan Digitalmikkeli-verkostoon. www.digitalmikkeli.fi

Liitetiedostot

Miktech Oy tarjoaa yrityskehityspalveluita erikokoisten yritysten tarpeisiin. Palveluiden avulla asiakasyritys saa konkreettista hyötyä liiketoimintansa kehittämiseen, analysointiin ja kansainvälistä miseen. Yrityskehityspalvelut tarjoavat kattavan asiantuntijaverkoston asiakasyritysten käyttöön asiakasyritykselle kustannustehokkaalla tavalla. Miktech organisoi myös yritysklusterihankkeita, joiden tavoitteena on mm. kehittää yritysten välistä yhteistyötä, kansainvälistymismahdollisuuksia ja toiminnan kehittämistä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs