Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Acerilta uudet P5- ja P1-projektorimallistot

Acer

Acerilta uudet P5- ja P1-projektorimallistot

Tiedote.
Julkaistu: 05.07.2013 klo 16:45
Julkaisija: Acer

Acer esitteli tänään uudet P5- ja P1-projektorimallistonsa. Acer P5-sarjan projektorit ovat ammattitason laitteita, jotka toistavat värit tehokkaasti jopa suurissa ja kirkkaasti valaistuissa saleissa. Acer P1-sarjan projektorit sopivat puolestaan erityisesti työkäyttöön pienille ja keskisuurille yrityksille.

Acer P5-projektorit

Acer P5-projektoreissa on XGA/WXGA-resoluutio, jonka ansiosta niillä pystyy heijastamaan hyvin yksityiskohtaisia presentaatioita jopa erittäin suurissa esiintymistiloissa. Projektorien valovirta on 4000 ANSI-lumenia, joten P5:n heijastama kuva välittyy kirkkaana ja oikean värisenä pitkillekin etäisyyksille. Acer P5-malliston projektorit tukevat True24p-toistoa, jonka ansiosta on mahdollista nauttia HD-tason elokuvamaisesta visuaalisuudesta. P5-projektorien vaikuttavaa 10000:1 -kontrastia parantaa entisestään DynamicBlack-teknologia, joka nostaa kuvan kirkkauden, värikylläisyyden ja selkeyden aivan uudelle tasolle. Lisäksi kuvaa on mahdollista säätää pystysuunnassa 40 astetta, mistä on hyötyä etenkin pienemmissä tiloissa. Acer P5-projektorit tukevat myös 120Hz:n 3D-toistoa DLP 3D Ready- ja HDMI 3D -liitäntöjen kautta.

Acer P5-projektorien valttina on monikäyttöisyys: niihin on mahdollista liittää yhtäaikaisesti useampi tietokone kahden HDMI- tai kahden D-Sub -liitännän kautta. Projektorit toistavat sisältöjä – mukaan lukien Office- ja PDF-dokumentteja – myös ilman PC:tä, suoraan USB-tikulta tai -levyltä. P5-projektorin toistettavaksi on mahdollista lähettää sisältöä myös langattomasti Acer eDisplayn tai Miracastin välityksellä. Acer P5-projektorit ovat lisäksi täysin Crestron Network System -yhteensopivia, eli niitä voi etähallita LAN- tai WLAN-yhteyden kautta.

Acer P1-projektorit

P1-sarjan neljä uutta projektoria tarjoavat erinomaista valotehoa (jopa 3500 ANSI-lumenia) ja vaikuttavaa 17000:1 -kontrastisuhdetta. XGA- tai WXGA -resoluutiolla HD-tasoinenkin kuva toistuu huipputarkkana. DynamicBlack-teknologia parantaa kontrastia ja kuvanlaatua.

Acer P1-sarjan projektoreissa on HDMI-liitännän lisäksi D-Sub, S-Video- ja komposiittiliitännät. 3D-Blu-ray -levyt ja 3D-pelit toistuvat HDMI 3D Ready -teknologian avulla, kun projektori yhdistetään PC-koneeseen tai mihin tahansa 120 Hz -ulostuloa tukevaan laitteeseen.

P1-sarjan projektorien kuvaa on mahdollista säätää pystysuunnassa 40 astetta ja kiertää 180 astetta, kun projektori on kiinnitetty kattoon. ExtremeEco-tilassa projektorin lamppu kestää jopa 10 000 tuntia.

Saatavuus ja hinnoittelu

Uudet Acer P1- ja P5-sarjojen projektorit tulevat myyntiin heinäkuun aikana seuraavilla ohjehinnoilla:

Acer P1-273: 519 euroa
Acer P1-341W: 599 euroa
Acer P1-276: 579 euroa
Acer P1-500: 929 euroa
Acer P5-207B: 929 euroa
Acer P5-307WB: 1009 euroa

Lisätietoja:

Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle:

acer@kaikuhelsinki.fi

 

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Kaiku Helsinki. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@kaikuhelsinki.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs