Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Acer laajentaa ilmaista Windows 8 -päivitystarjoustaan

Acer

Acer laajentaa ilmaista Windows 8 -päivitystarjoustaan

Tiedote.
Julkaistu: 04.10.2012 klo 09:45
Julkaisija: Acer

Acer osallistuu Microsoftin Windows 8 -päivitysohjelmaan, koska haluaa käyttäjiensä pääsevän nauttimaan uusimman teknologian hyödyistä mahdollisimman nopeasti. Kesällä Acer ilmoitti tarjoavansa ilmaisen Windows 8 -päivityksen kaikkiin Ultrabook-laitteisiinsa, jotka ostetaan välillä 2.6.2012 – 31.1.2013.Nyt Acer laajentaa tätä tarjousta koskemaan myös tiettyjä kannettavia tietokoneita sekä pöytäkoneita.

Päivitetty tarjous kattaa Acer Aspire -kannettavat, Acer Aspire -pöytäkoneet (joiden mukana on alun perin tullut Windows 7 Home Basic-, Home Premium-, Professional- tai Ultimate-käyttöjärjestelmä) sekä Acer TravelMate -kannettavia ja Veriton-pöytäkoneita, joiden mukana on toimitettu Windows 7 Home Basic tai Windows 7 Home Premium. Päivitystarjous koskee kaikkia välillä 1.10.2012 – 31.1.2013 ostettuja laitteita.

Acer on ottanut käyttöön verkkosivun www.acer.com/windows8upgrade, jonka kautta laitteiden omistajat voivat rekisteröityä päivityksen saadakseen. Kampanjan aikana Acer hyvittää virallisen Microsoft Online -päivityksen hinnan sivustolle rekisteröityneille käyttäjille, eli päivityksen saadakseen tulee ensin suorittaa Microsoft Online Upgrade -päivitys ja sitten ilmoittaa tietonsa www.acer.com/windows8upgrade -sivustolla. Onnistuneen rekisteröinnin jälkeen Acer hyvittää Windows 8 -päivityksen hinnan. Tarkemmat ehdot löytyvät osoitteesta www.acer.com/windows8upgrade.


EHDOT:

Aika: 

Hakemuksen jättöaika alkaa siitä, kun Windows 8 on yleisesti saatavilla ja päättyy 15.3.2013.

 

Tuotteet, joille korvausta voi hakea:

A) ACERIN KAMPANJA: Acer Ultrabookit, tarjouksen piirissä olevat Acer-kannettavat sekä pöytäkoneet, joiden mukana alun perin toimitettu Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional tai Ultimate. TravelMate-kannettavat ja Veriton-pöytäkoneet, joiden mukana alun perin toimitettu Windows 7 Home Basic tai Home Premium.

B) MICROSOFTIN OMA PÄIVITYSTARJOUS:
Kampanjaan kuuluvat Acer-PC:t, joissa Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional tai Ultimate.

Täydellinen lista päivitystarjoukseen kuuluvista koneista löytyy Acerin verkkosivuilta www.acer.fi

 

Mitä tietoja asiakkaalta kysytään hakemuksen yhteydessä?

Yhteystiedot: Nimi, Osoite, Sähköpostiosoite, Puhelinnumero, pankkitili*
Koneen sarjanumero
Microsoftin vahvistussähköposti Windows 8 -päivityksestä

 

Kuinka pitkään hyvityksen saamisessa kestää?

4 – 6 viikkoa.


Muuta huomioitavaa:

Hyvitystä voi hakea vain koneelle asennetun Windows 7 -käyttöjärjestelmän kielelle.

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acer auttaa ihmisiä löytämään uutta, luomaan ja kasvamaan. Acer on markkinoiden suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (Gartner 2012). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 12,6 miljardia euroa. Acerin kanavamalli on yhtiön liiketoiminnalle äärimmäisen tärkeässä asemassa. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Acer on Olympialaisten virallinen kumppani. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs