Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Acer Aspire V5 on kosketusnäytöllinen kannettava ohuissa ja kevyissä kuorissa

Acer

Acer Aspire V5 on kosketusnäytöllinen kannettava ohuissa ja kevyissä kuorissa

Tiedote.
Julkaistu: 28.09.2012 klo 10:30
Julkaisija: Acer

Täydellinen paketti mobiiliin Windows 8 -elämään

Windows 8 -käyttöjärjestelmän saapuessa markkinoille, kosketusominaisuudet tulevat mullistamaan myös tietokonekäytön. Maailman johtava kannettavien tietokoneiden valmistaja Acer on muutoksen eturintamassa uudella, kosketusnäytöllä varustetulla Acer Aspire V5 -mallistolla, jonka avulla käyttäjä saa Windows 8:sta kaiken irti, tyylistä ja tehokkuudesta tinkimättä.

Aspire V5 tulee myyntiin kahdessa eri koossa: 14-tuumaisena ja 15,6-tuumaisena. Kumpikin malli on luokassaan ainutlaatuisen ohut ja jopa 30 % ohuempi kuin muut vastaavat mallit. 14-tuumainen versio on vain 21 mm paksu ja painaa ainoastaan 2,1 kg. 15,6 tuuman mallin vastaavat mitat ovat 21 mm ja 2,5 kg. Molemmat mallit sisältävät DVD-aseman.

Aspire V5:n suorityskyvystä vastaavat tehokkat Intel Core -suorittimet sekä NVIDIA GeForce GT -sarjan grafiikkapiirit. 10-pisteinen kosketusnäyttö on HD-valmis ja täysin yhteensopiva uusien Windows 8 -ohjelmien ja sovellusten kanssa.

Ohuena ja kevyenä laitteena Aspire V5 on omimmillaan liikkuvassa käytössä. V5 ei kuumene käyttäjän sylissä, sillä sen komponentit on sijoiteltu älykkäästi. Mobiilia elämäntyyliä helpottaa myös Acer Instant Connect -toiminto, joka löytää verkkoyhteyden alle kolmessa sekunnissa. V5:stä löytyy lisäksi LAN/VGA-yhdistelmäportti, USB 3.0 -liitannät, täysikokoinen näppäimistö ja ergonomisesti aseteltu ohjauslevy.

Acer Aspire V5 -mallisto tulee myyntiin kosketusnäytöllä tammikuussa 2013 ja koneiden hinnat vahvistetaan lokakuussa 2012.

Kuvia: http://bit.ly/AcerV5

Lisätietoja:
Acer Finland Oy 
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: jukka-pekka_korkiakangas@acer-euro.com

Tuotetestit medialle: acer@aleksinkaiku.fi

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acer auttaa ihmisiä löytämään uutta, luomaan ja kasvamaan. Acer on markkinoiden suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (Gartner 2012). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 12,6 miljardia euroa. Acerin kanavamalli on yhtiön liiketoiminnalle äärimmäisen tärkeässä asemassa. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Acer on Olympialaisten virallinen kumppani. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs