Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Uudistuneessa Zabadakissa ohjelmallinen avoimien ovien ilta

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Uudistuneessa Zabadakissa ohjelmallinen avoimien ovien ilta

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2016 klo 16:20
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Vuoden alussa ydinkeskustassa Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa avautuneessa Zabadakissa on viralliset avajaiset ja avoimet ovet perjantaina 4. maaliskuuta, jolloin paikalla on useita nuorisotilan toiminnassa vuosien varrella mukana olleita ja sen toimintaa tukeneita. Ohjelmallisessa illassa kuullaan myös Zabadakin historiasta.

Avoimien ovien iltaan ovat tervetulleita kaikki nykyiset ja entiset Zabadakin-kävijät ja sen toiminnasta kiinnostuneet.

Ohjelmassa on muun muassa nuorisopalvelujohtaja Annina Lehtiö-Vainion tervetuliaissanat, kansanedustaja Stefan Wallinin puheenvuoro ruotsinkielisen nuorisotoiminnan tärkeydestä ja poliisin tervehdys. Lisäksi osastopäällikkö Kerstin Paananen nuorisopalveluista sekä kuraattori Marko Winter kertovat nuorisotilan tulevasta historiikista.

– Avoin ilta on hyvä tilaisuus myös huoltajille tulla tutustumaan henkilökuntaan, tiloihin ja toimintaan. Haluan olla kehittämässä nuorten näköistä, aktiivista ja monipuolista toimintaa nuorille, Zabadakissa ohjaajana tammikuussa aloittanut, Ruotsista Turkuun kahdeksan vuotta sitten muuttanut Mika Harjula sanoo.

Zabadakin keväässä on luvassa muun muassa leirejä, pelitapahtumia, teatterikäyntejä, erilaisia vierailuja, workshopeja ja leffailtoja.

Zabadakissa työskentelevät ohjaajat Mika Harjula ja Kaarina Ruusuvirta-Okur haluavat aktiivisesti tukea nuoria myös ideoimaan omia projekteja ja tapahtumia.

Vuosi 2016 on Turun nuorisotyön 70-vuotisjuhlavuosi. Zabadakin avoimien ovien ilta on osa juhlavuoden virallista ohjelmaa.

Avoimien ovien ilta Turun ruotsinkielisessä nuorisotilassa Zabadakissa 4.3.2016 klo 17–20. Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma, Aurakatu 16, 4. krs. Tervetuloa! (Liitteenä kutsut suomeksi ja ruotsiksi.)

Lisätietoja:

Ohjaaja Mika Harjula, puh. 040 689 3973
mika.harjula@turku.fi

Turun vapaa-aikatoimiala
nuorisopalvelut

Ohjaaja Kaarina Ruusuvirta-Okur, puh. (02) 262 3338
kaarina.ruusuvirta-okur@turku.fi

Turun vapaa-aikatoimiala
nuorisopalvelut

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs