Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » TTT:ssä syksyllä Mauri Kunnaksen kirjaan perustuva lastennäytelmä Herra Hakkarainen harrastaa

Tampereen Työväen Teatteri

TTT:ssä syksyllä Mauri Kunnaksen kirjaan perustuva lastennäytelmä Herra Hakkarainen harrastaa

Tiedote.
Julkaistu: 21.04.2016 klo 14:15
Julkaisija: Tampereen Työväen Teatteri

Mediatiedote 21.4.2016 vapaa julkaistavaksi

Tampereen Työväen Teatteri tuo syksyllä näyttämölle riemastuttavaa lastenteatteria. Linnateatterin tuottama Herra Hakkarainen harrastaa perustuu Mauri Kunnaksen viime vuonna julkaistuun samannimiseen kirjaan. Näytelmän Tampereen ensi-ilta on 8.10.2016 Kellariteatterissa.

Herra Hakkaraisella on ongelma - hän nukkuu huonosti. Aamulla herätessään hän on aivan kuitti. Eikä mikään ihme: yöt Herra Hakkarainen tallustaa pitkin Tassulan katuja itse siitä mitään tietämättä. Hän on Tassulan kuuluisin unissakävelijä.

Lasten uutuusnäytelmässä Herra Hakkarainen kuulee päiväsaikaan mitä kaikkea muut tassulalaiset harrastavatkaan. Häntä harmittaa, kun kaikilla on niin hienoja harrastuksia eikä hänellä ole mitään. Onneksi ovat yöt. Silloin voi Herra Hakkarainenkin harrastaa ihan mitä vain: kerätä ihmeellisiä asioita, liikkua ilman rajoitteita ja toteuttaa itseään taiteen avulla. Tosin hän ei itse tiedä siitä mitään, koska hän… No, nukkuu. Onneksi Herra Hakkaraiselle löytyy lopuksi harrastus, josta hänkin voi olla ylpeä.

Ryppyotsaista harrastamista vastustava esitys pitää sisällään menevää musiikkia, riemastuttavia tapahtumia ja älyvapaata meininkiä.

Linnateatterin tuottaman näytelmän on dramatisoinut ja ohjannut Sami Rannila. Rooleissa ovat Sami Markus (Herra Hakkarainen) ja Jaakko Loukkola, joka näyttelee kaikki muut kuusi roolia.

Näyelmän kantaesitys on 1.9.2016 Turussa, Tampereen Työväen Teatterin Kellariteatterissa näytelmä vierailee 8.10.-26.11.2016.

 

Lisätietoja
tiedottaja Sari Andersson, sari.andersson@ttt-teatteri.fi, 050 5969 069

http://www.ttt-teatteri.fi/ohjelmisto/herra-hakkarainen-harrastaa

Pressikuvat
http://www.ttt-teatteri.fi/mediagalleria/herra-hakkarainen-harrastaa-pressikuvat

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs