Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » TTT satsaa pieniin katsojiin: Tulossa Muumilaakson talvi, suosittu Herra Hakkarainen harrastaa saa lisää esityksiä

Tampereen Työväen Teatteri

TTT satsaa pieniin katsojiin: Tulossa Muumilaakson talvi, suosittu Herra Hakkarainen harrastaa saa lisää esityksiä

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2016 klo 13:30
Julkaisija: Tampereen Työväen Teatteri

Mediatiedote 29.9.2016

Tampereen Työväen Teatterin Kellariteatterissa nähdään keväällä klassikkohahmoihin perustuvaa teatteria perheen pienimmille. Nukkenäytelmä Muumilaakson talvi perustuu Tove Janssonin kirjaan Taikatalvi. Herra Hakkarainen Harrastaa perustuu Mauri Kunnaksen kirjoista tuttuihin hahmoihin. Saimme myyntiin keväälle 15 lisäesitystä 16.2. alkaen.

Nukketeatteri Sytkyt tuo Kellariteatteriin Muumilaakson talven 1.2.-11.2. Kun nukkemaestro Juha Laukkanen ja lapset ovat yhdessä taikoneet talven sinisen hetken Muumilaaksoon, Muumipeikko herää vahingossa makoisilta talviuniltaan. Nukkesadun aikana hän tutustuu yhdessä Pikku Myyn kanssa talven riemuihin ja kohtaa muiden muassa hirmuisen Jäärouvan. Luvassa on kuutamonsininen tarinatuokio, joka sopii perheen pienimmille.

Kantaesitys oli Suomen Kansallisteatterissa 17.10.2015. Loistavan vastaanoton saanut esitys on kiertänyt myös Ruotsissa. Näytelmän kesto on 25 minuuttia ja suositusikä 2-9 vuotta.

Herra Hakkarainen harrastaa on Linnateatterin vierailu. Tarinassa Herra Hakkarainen kuulee päiväsaikaan mitä kaikkea muut tassulalaiset harrastavatkaan. Häntä harmittaa, kun kaikilla on niin hienoja harrastuksia eikä hänellä ole mitään. Onneksi ovat yöt. Silloin voi Herra Hakkarainenkin harrastaa ihan mitä vain: kerätä ihmeellisiä asioita, liikkua ilman rajoitteita ja toteuttaa itseään taiteen avulla. Tosin hän ei itse tiedä siitä mitään, koska hän… No, nukkuu. Onneksi Herra Hakkaraiselle löytyy lopuksi harrastus, josta hänkin voi olla ylpeä.

Dramatisointi ja ohjaus on Sami Rannillan, rooleissa Sami Markus ja Jaakko Loukkola. Näytelmän kesto on noin 40 minuuttia ja se sopii yli 4-vuotiaille.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt
tiedottaja Sari Andersson, 050 5969 069

Pressikuvat
Herra Hakkarainen harrastaa http://www.ttt-teatteri.fi/mediagalleria/herra-hakkarainen-harrastaa-pressikuvat
Taikatalvi https://www.flickr.com/photos/kansallisteatteri/sets/72157651681685125

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs