Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Tove Janssonin rakastetut Muumi-hahmot ensi kertaa keräilykortteina

Tove Janssonin rakastetut Muumi-hahmot ensi kertaa keräilykortteina

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2014 klo 12:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Tiedote                                                                                                                                                                                                       2.9.2014

Tove Janssonin rakastetut Muumi-hahmot ensi kertaa keräilykortteina

Keräilytuotteisiin erikoistunut turkulainen Funfair Oy tuo Tove Janssonin juhlavuoden kunniaksi markkinoille historian ensimmäiset Muumi-aiheiset keräilykortit ja keräilykorttikansiot.

Muumi-keräilykorttien aiheet perustuvat Tove Janssonin Muumi-sarjakuvista ja -romaaneista tuttuihin hahmoihin. Kuvitukset ovat kokeneiden muumikuvittajien Riina ja Sami Kaarlan tekemiä ja ne mukailevat Janssonin alkuperäisten muumikuvitusten tyyliä.

Muumi-keräilykorttien sarjassa on 150 erilaista korttia. Keräilykorttisarja on juuri ilmestynyt ja se julkaistaan Suomen lisäksi myös Ruotsissa.

– Odotamme Muumi-keräilykorttien nousevan suosituiksi paitsi Suomessa, myös Ruotsissa. Jatko jää nähtäväksi: esimerkiksi Japanissa olisi varmasti paljon potentiaalisia muumifaneja, sanoo Funfair Oy:n Esa Elamo.

Kortit on tarkoitettu pääasiassa 2 – 9-vuotiaille tytöille ja pojille. Korttikategorioina ovat ”Muumit”, ”Muumien ystävät”, ”Pelottavat ja oudot hahmot”, ”Muita Muumilaaksolaisia” ja ”Muumilaakson paikkoja”. Kortit myydään kuuden kappaleen pakkauksissa.

Muumi-taiteilijapariskunta Riina ja Sami Kaarla ovat ehtineet luoda jo sangen laajaksi karttuneen sarjan muumikirjoja perheen pienimmille.

– Kortit kunnioittavat Tove Janssonin tuotannon lämmintä ja viisasta filosofiaa ja harmoniaa, mutta niissä on läsnä myös Muumilaakson energinen ja humoristinen puoli, kertovat kuvittajat.

Muumi-keräilykorteilla voi myös pelata eri tavoin: mukana on kaksi peliä: muistipeli ja Läpsy. 

Muumi-keräilykorttisarja on Moomin Charactersin /Bulls Licensing virallinen lisenssituote. Muumi-keräilykortit tulevat myyntiin Lehtipisteissä kautta maan. Keräilykorttipakkauksen noin-hinta on 2,50 € ja Muumit-aloituspakkauksen (keräilykansio + 2 pss) noin-hinta 9,90 €.

Lisätiedot:

Funfair Oy, Esa Elamo 050-5171955 ja 050-5393544, s-posti: funfair@kolumbus.fi.

Liitetiedostot

Funfair Oy on eurokolikoiden keräilytuotteisiin, rahapakkauksiin ja -sarjoihin sekä keräilykortteihin erikoistunut yritys. Funfair Oy on perustettu 2002.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs