Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Thomas Lang F-Musiikki Vantaalla 12.02.2015 klo 18-20

F-Musiikki Oy

Thomas Lang F-Musiikki Vantaalla 12.02.2015 klo 18-20

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2015 klo 08:15
Julkaisija: F-Musiikki Oy

Maailman tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin rumpaleihin kuuluva Thomas Lang pitää rumpuklinikan F-Musiikki Vantaalla.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on maksuton. Lisäksi koko tapahtuma on nähtävissä reaaliaikaisena rockway.fi –sivustolla.

Thomas Langin vaikutus rumpujen soittoon on ollut valtava. Soolojulkaisujen lisäksi Thomas on soittanut lukemattomien maailmantähtien konserttirumpalina ja  levyillä. Robbie Williams, John Wetton, Robert Fripp, Glenn Hughes, Peter Gabriel, Asia, Nik Kershaw, Tina Turner,Westlife ja Kylie Minogue ovat pieni osa kansainvälisistä tähdistä, joiden taustalla Thomas on vaikuttanut.

Thomas Lang on paitsi loistava rumpali myös erinomainen pedagogi, joka koko uransa ajan on myös opettanut, perustanut rumpukouluja, klinikoinnut ja tehnyt lukuisia oppikirjoja ja DVD:tä sekä aloitteleville rumpaleille että ammattilaisille.

Lang on soittanut ja klinikoinnut kaikilla maailman merkittävillä rumpufestivaaleilla (mm. Modern Drummer Festival, Australia’s Ultimate Drummer’s Weekend, PASIC, DRUM! Night, The Ultimate Drum Experience, Superdrumming, Opole Drum Fest) ja kiertänyt maailman ympäri moneen kertaan. Vuonna 2004 Thomas Lang teki kiertueen, joka kattoi 48 maata ja yhteensä 220 klinikkaa. Kyseessä on tiettävästi tämän alan maailmanennätys.

F-Musiikki järjestää tapahtuman yhteistyössä Roland Suomen kanssa. 

Aika: 12.02.2015 klo 18 – 20

Paikka: F-Musiikki Vantaa, Antaksentie 4 01510 Vantaa

Linkki: http://www.thomaslangdrummer.com

Lisätietoja:

Timo Sahlström

s.posti timo.sahlstrom@f-musiikki.fi

puhelin 010-320 7401

F-Musiikki on 117 vuotias Suomen suurin soittimien vähittäismyyjä ja maahantuoja. Yhtiöllä on jälleenmyyjäverkoston lisäksi oma myymäläketju ja verkkokauppa.

F-Musiikin maahantuomia merkkejä ovat mm. Yamaha, Casio, Beyerdynamic, Klotz, D’addario, Steinway & Sons, Seiko, sekä maailman johtavat nuottikustantamot.

Yhtiön pääkonttori, logistiikkakeskus, tukkumyynti, sekä huollot sijaitsevat Vantaalla Antaksentie 4:ssä Kiinteistössä on myös pohjoismaiden suurin soitinmyymälä esiintymis,- ja kokeilutiloineen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs