Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Suuri koneiden ja laitteiden esittelypäivä Iissä 6.-7.6.

J.Kärkkäinen Oy

Suuri koneiden ja laitteiden esittelypäivä Iissä 6.-7.6.

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2015 klo 09:00
Julkaisija: J.Kärkkäinen Oy

Traktorit ja muut menopelit kokoontuvat perinteiseen tapaan näytille Iin Kärkkäiselle viikonvaihteessa 6.-7. kesäkuuta. 

– Jos kelit ovat suosiolliset, odotamme paikalle 150–200 kulkupeliä, arvioi tapahtuman puuhamiehiin kuuluva Ari Stenius.

Sunnuntaina 7.6. klo 12-16 paikalle ilmestyy Halavatun Papat viihdyttämään yleisöä.

– Itseppä pyysitte, uhkailee Halavatun Pappojen Pete hymyssä suin ja kertoo iisalmelaistrionsa olevan omituisen ”haaskaa” porukkaa. Ohjelmaan kuuluu musiikkia, savolaishuumoria ja pieniä yllätyksiä - sekä tietysti pappamopojen pärinää.

Traktoreiden ohella näytille voi tuoda mönkijöitä ja muita menopelejä, kiinnostavat autotkin kelpaavat joukkoon. Tulossa on myös isompia maansiirtokoneita. Lisäksi luvassa on pieniä työnäytteitä ja päristelyjä.

Tähän koko perheen tapahtumaan on vapaa pääsy. Ohjelma on vapaamuotoinen. Tapahtuman juontaa Kärppä-äänenäkin tunnettu Ari Stenius. Tavaratalossa on tapahtumavieraille luvassa tarjouksia koko viikonlopun ajan.

Iin Kärkkäisen myymäläpäällikkö Reijo Hirvasniemi antaa lisätietoja tapahtumasta, ja näytteilleasettajia pyydetään ilmoittautumaan hänelle. Näytteilleasettajien toivotaan tulevan paikalle ennen aamuyhdeksää.

Yhteystiedot ovat: reijo.hirvasniemi@karkkainen.com, puh. 040 346 5501. 

Tapahtumapaikka: Kärkkäinen Express Ii, Sorosentie 2, 91100 Ii, p. 010 430 3820

J.Kärkkäinen Oy on kasvava kotimainen tavarataloketju. 31.1.2015 päättyneen tilikauden liikevaihto koko konsernin osalta oli n.155 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on kaksi tavaratalokonseptia: isot tavaratalot Ylivieskassa ja Lahdessa sekä pienemmät Oulussa ja Iissä, sekä koko ajan kasvava verkkokauppa www.karkkainen.com. Yhtiö työllistää yli 450 henkilöä. Yhtiö julkaisee KauppaSuomi -nimistä Suomen suurinta ilmaisjakelulehteä sekä harjoittaa Suomi Trading -nimellä tukkukauppaa ja yritysasiakasmyyntiä. Yhtiöllä on omia polttoaineenjakeluasemia, kolme omaa henkilöautojen Varikko-monimerkkihuoltokorjaamoa sekä omia Scanburger -hampurilaisravintoloita ja lounasravintola Majakka Lahden tavaratalossa. Tavaratalojen etumyymälöissä toimii myös muiden kaupan ketjujen myymälöitä. J.Kärkkäinen Oy -konserni pyrkii aktiiviseen kasvuun verkkokaupan ohessa avaamalla lähitulevaisuudessa uusia tavarataloyksiköitä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs