Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Sinfoniaorkesteri Oulu Festivo Internationalin konsertti sunnuntaina 17.11. kello 15 Madetojan salissa

Oulun ammattikorkeakoulu

Sinfoniaorkesteri Oulu Festivo Internationalin konsertti sunnuntaina 17.11. kello 15 Madetojan salissa

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2013 klo 14:29
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulu Festivo International -orkesterissa on lähes 60 soittajaa. Konsertin johtaa Jaakko Kuusisto. Mukana on 20 orkesterisoitinopiskelijaa Piteåsta ja Kristiansandista, joukko opiskelijoita Oamkista ja Oulun konservatoriolta sekä erinäisiä soittajia ympäri Suomen.

Kyse on Nordplus-rahoitteisesta yhteistyöhankkeesta. Hankkeen tarkoituksena on saattaa Oamkin, Oulun konservatorion, Agderin yliopiston (Kristiansand) ja Luulajan teknillisen yliopiston (Piteå) orkesterisoitinopiskelijat yhteen valmistamaan yhteinen sinfoniakonsertti. Projektiviikkoja edeltävässä valmistelussa hyödynnetään etäopetuslaitteistoja, sosiaalista mediaa ja internet-pohjaisia oppimisalustoja.

Idea on lähtöisin koulujen instrumenttiopettajilta. Hanke on suunniteltu syksyn 2012 - kevään 2013 aikana ja se kestää joulukuuhun 2014. Sunnuntain konsertti on kokoonpanon  ensimmäinen. Seuraava yhteistyöperiodi järjestetään Piteåssa toukokuussa 2014.

Sunnuntaisen konsertin ohjelma on seuraava:

  • Ludwig van Beethoven: Coriolanus-alkusoitto
  • Jean Sibelius: Tapiola
  • Francis Poulenc: Sinfonietta

Konsertti on nähtävissä suorana internetissä osoitteessa www.e-concerthouse.com

Liput 10/5 €

Lisätietoja: Outi Rahko, 050-5120043

 

 

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs