Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Sibeliustalon vt.toimitusjohtaja Anu Kärkkäinen Kouvolaan kokousmatkailupäälliköksi

Sibeliustalo

Sibeliustalon vt.toimitusjohtaja Anu Kärkkäinen Kouvolaan kokousmatkailupäälliköksi

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2016 klo 11:33
Julkaisija: Sibeliustalo

Lahden Sibeliustalo Oy:n vt. toimitusjohtaja Anu Kärkkäinen siirtyy maaliskuussa kehittämistyöhön Kouvola Innovation Oy:n palvelukseen kokousmatkailupäälliköksi. Hänet on valittu rakentamaan kokouspalveluiden asiakaslähtöisen myynnin ja markkinoinnin toimintamallia Kouvolaan.

Anu Kärkkäinen on työskennellyt Sibeliustalon palveluksessa talon avaamisesta lähtien ensin kongressipäällikkönä sitten liiketoimintapäällikkönä ja viimeisen puolivuotiskauden vt. toimitusjohtajana. Anu Kärkkäinen on määrätietoisesti ollut rakentamassa Sibeliustalon kokous-, kongressi- ja tapahtumapalveluja yhdessä talon henkilöstön kanssa. Sibeliustalo on kuulunut koko 16 vuotisen taipaleensa ajan Suomen kongressitalojen kärkijoukkoon ja viime vuonnahan talo valittiin myös vuoden tapahtumapaikaksi. Congress Network Finland ry:n hallituksessa Anu on vaikuttanut jo toista kautta ja tämän vuoden alusta hänet valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi.

Olen saanut työskennellä ainutlaatuisessa työpaikassa todellisten ammattilaisten kanssa ja työn suola on ollut monipuoliset tapahtumat ja ihmiset niiden takana. Näihin vuosiin mahtuu tuhansia ikimuistoisia hetkiä ja tapahtumia, kuten esim. satoja huippukonsertteja, EU:n päämiesten huippukokous 2006 ja World Design Gaala 2012. Nyt on kuitenkin hyvä jatkaa matkaa uusiin haasteisiin. Sibeliustalo on hyvässä nousukiidossa ja yhdistyminen Lahden Messujen kanssa avaa varmasti paljon uusia mahdollisuuksia koko kaupungille.” Anu Kärkkäinen toteaa.

Tapani Ripatti jatkaa: ”Lahden Sibeliustalo Oy:n hallituksen puheenjohtajana haluan kiittää Anua kaikesta, mitä hän on Sibeliustalon puolesta tehnyt. Hänellä on ollut keskeinen rooli Lahden Sibeliustalo Oy:n menestystarinassa sekä mainitsemassaan ammattilaisten työyhteisössä. Olen oppinut tuntemaan Anun työtehtävissään ihmisenä, jossa harkintakyky, tietojen hallinta, tyyneys ja vankka asiaosaaminen yhdistyvät työn iloon, toisten huomioimiseen sekä muiden kuunteluun. Intohimo on sana, jolla uskallan kuvata Anun suhdetta työhön ja haluun kehittyä siinä. Hän on aina kyennyt punnitsemaan asioita realistisesti sekä tekemään tarvittaessa rohkeitakin päätöksiä. Tämä eroilmoitus on yksi niistä. Iloitsen siitä, että Anu Kärkkäinen pääsee luomaan jotain uutta Kouvolassa. Tiedän Lahden Sibeliustalo Oy:n hallituksen allekirjoittavan tunteeni ja ajatukseni.  Vt. toimitusjohtaja Anun Kärkkäisen kanssa oli helppo toimia sekä käsitellä asioita. Hallitus kiittää Anu Kärkkäistä yhteistyöstä.”

Lisätiedusteluihin vastaavat

Anu Kärkkäinen
vt. toimitusjohtaja
Lahden Sibeliustalo Oy
puh. 050 398 5812

Tapani Ripatti
hallituksen puheenjohtaja
Lahden Sibeliustalo Oy
puh. 040 740 622

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs