Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Puputtaja-monologiesitys Lappeenrannassa 28.9.

Lappeenrannan kaupunki

Puputtaja-monologiesitys Lappeenrannassa 28.9.

Tiedote.
Julkaistu: 16.09.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

PUPUTTAJA - Nauretaan elämän kommelluksille ja vastoinkäymisille!

Lappeenrannan ja Imatran kirjastot tarjoavat syyskuun lopulla mahdollisuuden nauttia humoristisesta ja ironisesta monologiestyksestä Puputtaja. Lappeenrannassa esitys nähdään keskiviikkona 28.9. Joutsenon kirjastossa klo 16 ja pääkirjaston Tarinasalissa klo 18.30. Imatralla esitys on tiistaina 27.9. klo 17.30 Esityksiin on vapaa pääsy, mutta paikkoja katsomossa on rajoitetusti.

Noin tunnin mittaisessa Puputtaja-monologiesityksessä pureudutaan Reijo Honkosen pakinakirjaan Kuningasajatuksia. Esityksestä ei itseironiaa puutu, eikä virkamiehiäkään unohdeta. Mitä esimerkiksi tapahtuu, kun Aatamin ja Eevan mökin ohitse sattuu kulkemaan insinööri? Tähän ja moneen muuhunkin asiaan saadaan vastaus esityksen aikana.
Pakinamonologiesityksen roolissa Ismo Kotro, tekstit Reijo Honkonen, musiikit Markus Pulkkinen ja ohjaus Jari Virman.

Lisätietoja esityksestä voi kysyä Ismo Kotrolta: ismo.kotro@hotmail.com, 050-5949050

Oheinen kuva: Ismo Kotro


Ystävällisin terveisin,
Jenni Santaholma
erikoiskirjastonhoitaja
Lappeenrannan maakuntakirjasto

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi  

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs