Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Oulun juhlaviikkojen ohjelmistohaku avattu

Oulun juhlaviikot

Oulun juhlaviikkojen ohjelmistohaku avattu

Tiedote.
Julkaistu: 10.01.2013 klo 08:08
Julkaisija: Oulun juhlaviikot

Oulun juhlaviikot hakee tuotantoja ja teoksia ensi elokuun Oulun juhlaviikot esittää -tapahtumasarjaan. Pohjoispohjanmaalaisille taideorganisaatioille ja taiteilijoille suunnattu haku päättyy 13.2.2013.

Ohjelmiston valinnassa painotetaan mm. taiteellisesti korkeaa tasoa, vetovoimaisuutta, ajankohtaisuutta tai pohjoisuutta, kaikkea yhdessä tai erikseen. Haussa huomioidaan kaikki taiteenalat. Tuotanto toteutetaan Oulun seudulla 1.-31.8.2013.

Oulun juhlaviikot valitsee hakemuksista yhden tai useamman teoksen helmikuussa aikana. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 8.3.2013 mennessä. Ohjelmistohaun lisäksi Oulun juhlaviikot valitsee verkoston markkinointiviestintään tapahtumia. Hakulomake ja -ohjeet löytyvät www.oulunjuhlaviikot.fi-sivustolta.

Elokuussa 2012 Oulun juhlaviikot esittää –tapahtumasarjassa nähtiin ja kuultiin oululaisten rock-muusikoiden säveltämä Raunio-ooppera, poikkitaiteellinen Kasvusilmuja-teos hoivakodeissa ja Oulun kaupunginsairaalassa, Elämyspuisto Oulu, Raja-katuteatteriesitys Rotuaarilla, Nallikarissa ja Yli-Iissä sekä Koiteli Elää lapsille -perhepiknik.

Lisätietoja ohjelmistohausta tuottaja Jenny Kilposelta, jenny@oulunjuhlaviikot.fi, puh. 044 333 5581.

Oulun elokuussa kuullaan maailmanluokan jazzia keskellä kaupunkia ja kamarimusiikkia kirkossa, nautitaan kitaroinnista ja kuohuista kallioilla sekä metallimusiikin rankimmista rytistyksistä tehdasmiljöössä.

Herkistytään runolle ja performanssille meren äärellä, katsotaan musiikkivideoita kerrankin valkokankaalta tai osallistutaan riemukkaaseen ilonpitoon täpötäydellä Rotuaarin aukiolla ympäri maailmaa tulevan ilmakitaristijoukon kanssa.

www.oulunjuhlaviikot.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs