Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Osa myyjistä vaihtuu Joulukadulla ja lauantaina esiintyy taikuri

Lappeenrannan kaupunki

Osa myyjistä vaihtuu Joulukadulla ja lauantaina esiintyy taikuri

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2014 klo 14:02
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Oleksin joulukatu täyttyy edellisvuoden tapaan punaisista mökeistä 7.–22.12. väliseksi ajaksi. Myynnissä on paikallisten käsityöläisten tuotteita ja herkkuja joulupöytään tai lahjaksi. 

Osa Joulukadun kauppiaista vaihtuu tapahtuman puolivälissä. Sunnuntaina viimeistä päivää myymässä ovat Siritarleena, Anne Kärnä, Oksa Style, OÜ Kadak, Leader Länsi-Saimaa, Osuuskunta Otsina, Ritva Räsänen, Jaana Setälä ja Peltosen puutarha. Kannattaa tulla katsastamaan heidän tarjontansa viikonlopun aikana. 

Maanantaina uusina myyjinä aloittavat Jaana Holopainen, Laptuote-säätiö, Ekta ry, Tmi Mutkutti, Hito Hyvä, Laitilan leipä sekä Juurikkaneule. 

Lauantaina ohjelmaa tarjoaa tasatunnein Lappeenrannan Steinerkoulu, Kimpisen koulun musiikkiluokka 4M, Kirjoittajayhdistys Paltta ry sekä taikuri Aatu Itkonen.  13 -vuotias taikuri Aatu kiertelee yleisön joukossa ja esittää lähitaikaa. Hän korvaa tanssiurheilijoiden ohjelmanumeron. 

Sunnuntaina ohjelman aloittaa klo 12 JAW-duo. Sen lisäksi kadulla esiintyy Sammonlahden seurakunnan joululaulajat, lauluntekijä Lasse Hyytinen sekä Lappeenrannan seurakunnan kamarikuoro.  Tarkemmat ohjelmatiedot ja kaikkien kauppiaiden esittelyt löytyvät osoitteesta http://www.lappeenranta.fi/joulu 

Jouluntuoksuisen lisänsä Joulukadun tarjontaan tuo Bar Hehku, jonka terassilla ja mökissä voi käydä nauttimassa pientä suolaista tai makeaa purtavaa sekä vaikkapa mukillisen glögiä. Viikonloppuna myynnissä on myös joulupuuroa. 

Joulukadun asiakaskysely on avattu ja siihen voi vastata sähköisesti tästä linkistä. Paperisen palautelomakkeen voi täyttää Bar Hehkussa. Näin Joulukatua saadaan kehitettyä entistä paremmaksi. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 2 vapaalippua Lappeenrannan kaupunginteatteriin. 

Joulukatu on avoinna su 7.12.–22.12.2014
Arkisin klo 10–17
Lauantaina klo 10–16
Sunnuntaina klo 12–16 

Lisätietoja:

Lappeenrannan kaupunki
joulukatu (at) lappeenranta.fi
Krista Huovila, 040 717 9818

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs