Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Oamkin laulun opiskelija on valittu kansainväliseen Lauritz Melchior -Wagner-laulukilpailuun

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamkin laulun opiskelija on valittu kansainväliseen Lauritz Melchior -Wagner-laulukilpailuun

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2014 klo 08:16
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulussa (Oamk) musiikin erikoistumisopintoja opiskeleva dramaattinen sopraano Maria Mannermaa on yksi 16 kilpailijasta, jotka on valittu korkeatasoiseen ja kansainväliseen Lauritz Melchior -laulukilpailuun. Kilpailu on tarkoitettu harvinaisille Wagner-äänille, ja ohjelmisto koostuu vain Richard Wagnerin oopperamusiikista. Tapahtuma järjestetään 25.4.–4.5.2014 Aalborgissa, Tanskassa.

Kilpailijoita tulee Suomen lisäksi yhdeksästä eri maasta, kuten USA:sta, Kanadasta, Venäjältä ja Ruotsista. Mukana kilpailussa on urallaan jo edenneitä ja tunnustusta saaneita laulajia. Suomesta kisoihin on esikarsinnan perusteella valittu Maria Mannermaan lisäksi Tiina-Maija Koskela Helsingistä. Maria Mannermaa opiskelee Oamkissa erikoistumisopintoja laulumusiikin yliopettaja Airi Tokolan johdolla.

Lisätietoja kilpailusta: lmisc.dk

Lisätietoja:

Maria Mannermaa, 040 554 0974, mariamannermaa@hotmail.com, mariamannermaa.blogspot.com
Oamkin laulumusiikin yliopettaja Airi Tokola, 040 141 5048, airi.tokola@oamk.fi

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 8 000 opiskelijaa ja 750 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs