Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Music Cafén listalla tangoa, iskelmää, romanssia ja chansonia

Lahden kaupunki

Music Cafén listalla tangoa, iskelmää, romanssia ja chansonia

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2015 klo 13:48
Julkaisija: Lahden kaupunki

Multi-Cultin Music Café -elävän musiikin kahvilailtapäivässä tarjoillaan sunnuntaina 18.10. kello 14 alkaen suomalaista tangoa ja iskelmää, venäläistä romanssia sekä ranskalaista chansonia.

Sudarushka-kuoron johtajana tunnettu Juliana Danilova ja Lahden Gospel -kuorossakin laulava Juri Syrjäläinen esiintyvät sekä yhdessä että erikseen. Laulujen tekstit vaihtuvat sujuvasti suomesta venäjäksi ja ranskasta jiddišiksi. Danilova ja Syrjäläinen lupaavat vetää vauhdikkaan show’n, johon sisältyy myös pieni yllätys.

Päijänteenkatu 1:ssä sijaitsevan monikulttuurikeskus Multi-Cultin Music Café -tapahtumassa marraskuussa tunnelmoivat Suomen paras duo -kilpailun semifinaaliin edenneet Oona & Alina. Musiikkikahviloihin ja muihin keskuksen tapahtumiin on vapaa pääsy.

Lahden kaupungin nuorisopalveluiden osana toimiva Multi-Culti on kaikille avoin kansalais- ja vapaaehtoistoiminnankeskus, jonka tavoitteena on erilaisten ihmisten yhteisen tekemisen avulla rakentaa yhdenvertaista, moninaisuutta arvostavaa Päijät-Hämettä.

Lisätietoja

Irene Lüders
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 518 4499
irene.luders@lahti.fi
www.nuorilahti.net/multi-culti

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Lahden kaupunki ja Nastolan kunta yhdistyvät vuoden 2016 alusta. Uudessa Lahden kaupungissa asukkaita on noin 120 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs