Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Masiinamessut starttaavat tänään

Masiinamessut starttaavat tänään

Tiedote.
Julkaistu: 10.06.2011 klo 06:00
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Valtakunnalliset Masiinamessut alkavat tänään perjantaina Honkajoella Pesämäen Moottoriurheilukeskuksessa. Ammattilaisille ja suurelle yleisölle suunnattu kesätapahtuma tarjoaa mahdollisuuden osallistua, kokea ja kisata. Messut on avoinna perjantaista sunnuntaihin klo 10-17.

Kokeile kaivukonetta

Näytteilleasettajia on ilmoittautunut messuille lähemmäs kaksi sataa. Esillä on niin ammattikäyttöön soveltuvia järeitä maatalous- ja maarakennuskoneita kuin joka kodin koneita kiinteistönhuoltoon ja puutarhanhoitoon. Ohjelmassa on työnäytöksiä metsästä ja energiasta. Messuilla on päivittäin ilmaisia yleisöluentoja viher- ja piharakentamisesta. Messuvieraat voivat myös kokeilla oikeaa kaivukonetta.

SM-mittelöjä lauantaina

Lauantaina kisataan perinteinen maarakennuskoneenkuljettajien SM-kilpailu, jonka uudistuneet tehtävät vaativat sekä taitoa että hoksottimia. Lauantai-iltana Pesämäessä ajetaan Masiina ATV SM-Motocross eli mönkijöitten SM-osakilpailu. Tämän vuoden toinen uutuus Traktoriajon kansallinen taitoajokilpailu käydään sunnuntaina. Kisaan ovat tervetulleita kaikki traktorimiehet ja -naiset. Ilmoittautua voi vielä messuilla. Perheen pienimmät voivat osallistua lauantaina ja sunnuntaina IKH Grand Prix -polkutraktorikisaan, jossa kaikki osallistujat palkitaan.

Messualue on avoinna perjantaista sunnuntaihin klo 10–17. Liput maksavat 12 euroa, alle 15-vuotiaat pääsevät messualueelle ilmaiseksi. Alueella toimii myös muksuparkki.

Lisätietoja www.masiinamessut.fi.

Tiedotus Susanna Kallama, puh. 040 587 2445, susanna.kallama@kumppania.fi 

Masiinajohtaja Kyösti Kangas, puh. 0400 127 129, kyosti.kangas@masiinamessut.fi

Liitetiedostot

Masiinamessut on valtakunnallinen konealan suurtapahtuma. Ammattilaisille ja suurelle yleisölle suunnattu tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi. Messuilla on esillä järeitä ammattikoneita, kuljetuskalustoa, mönkijöitä sekä joka kodin koneita kiinteistönhuoltoon ja puutarhanhoitoon. www.masiinamessut.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs