Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Maisema-konsepti vie katsojan matkalle kauneimpaan Suomeen

Miktech Oy

Maisema-konsepti vie katsojan matkalle kauneimpaan Suomeen

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2014 klo 08:15
Julkaisija: Miktech Oy

Miktech Oy:n startup-valmennukseen osallistuvan OiOin kehittämä Maisema-konsepti on uusi vuorovaikutteinen kanava ja fyysinen tila, jossa katsoja itse vaikuttaa kokemukseen koskettamalla pintaa. OiOi ja Flatlight Creative House tuottivat Ylelle konseptiin pohjautuvan ratkaisun, joka vie katsojan matkalle Suomen maisemiin. Intensiivisen kokemuksen mahdollistaa yhtenäinen, koko seinän peittävä videokuvapinta, joka toimii kosketusnäyttönä.

OiOin ja Flatlight Creative Housen toteuttamassa ratkaisussa katsojalle avautuu pintaa koskettamalla Suomen kartta. Valitsemalla kartalta kohteen käyttäjälle avautuu ikkuna sen maisemaan. Maisemat ovat tarkoin valittuja kokonaisuuksia, jotka edustavat kauneinta Suomea. Audiovisuaalinen kokonaisuus luo katsojalle elämyksen läsnäolosta kyseisessä paikassa ja ajassa.

Maisema on OiOin kehittämä konsepti. Sen käyttöliittymä perustuu OiOin Pinta-menetelmään, jolla lähes mikä tahansa pinta voidaan muuttaa vuorovaikutteiseksi kustannustehokkaasti. Suomen maisemia esittelevä videosisältö on kehitetty yhteistyössä Flatlight Creative Housen kanssa. Flatlight Creative House luo videosisältöjä uudella tavalla sekä hyödyntää monimediallisuuden mahdollisuuksia tarinankerronnassa.

Maisema-konseptia voidaan soveltaa monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin. Hyödynnettävä sisältö voi olla muutakin videota, ja peräisin mistä tahansa kohteesta tai tapahtumasta. Maisema mahdollistaa matkustamisen maailman ympäri tai avaruuteen. Se pysäyttää ohikulkijan interaktiiviseen hetkeen ja tarinaan. Maisema soveltuu erinomaisesti messuille, teemapuistoihin, lentokentille, tapahtumiin ja opetuskäyttöön kustannustehokkaana ja näyttävänä tilaratkaisuna. Maisema on saatavana vuokrattuna tai omaksi kiinteänä ja siirrettävänä asennuksena.

OiOi on mukana innovaatio- ja teknologiakeskus Miktech Oy:n startup-intensiivivalmennuksessa. Startup-yrityksiä sparrataan valmennuksessa mm. liiketoiminnan suunnittelussa, rahoitustarpeiden ratkaisemisessa ja tuote- ja palvelukonseptien kehittämisessä.


Lisätietoja:

Sami Kämppi, OiOi, 040 820 4561, sami.kamppi@oioi.fi, http://oioi.fi/

Maria Gullsten / Flatlight Creative House, 0400 730 440, maria@flatlight.fi, http://flatlight.fi/

Marjo Niittuaho-Nastolin, kehityspäällikkö, Miktech Oy, 0440 361 615, marjo.niittuaho-nastolin@miktech.fi

 

https://vimeo.com/oioi/maisema 

Liitetiedostot

Miktech Oy on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden toiminnan kehittämiseen. Miktechillä on keskeinen rooli alueen kehittämistyössä, sillä Miktech koordinoi Mikkelin kaupungin kehittämisstrategian mukaisia kehityshankkeita teknologian saralla. www.miktech.fi

Uusi innovaatioympäristö ja start-up intensiivivalmennus on innovaatiotoiminnan ja uusien yrityksien kehittämistapa Miktech Oy:ssä. Valmennuksen tavoitteena on auttaa Etelä-Savon parhaita liikeideoita ja yritystaimia kasvuun, menestykseen ja kansainvälisyyteen. Palvelut on suunnattu erityisesti korkean teknologian ja osaamistason yrityksille, joilla on vahva halu kasvaa ja menestyä. Yrityksiä autetaan liiketoiminnan suunnittelussa, käynnistämisessä ja kehittämisessä. Hanketta rahoittavat Euroopan unionin sosiaalialan rahasto, alueen kunnat ja yritykset. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon ELY-keskus.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs