Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » LG:N JOULULAHJAVINKIT – KOVIEN PAKETTIEN LISTALLA JOKAISELLE JOTAKIN

LG Electronics

LG:N JOULULAHJAVINKIT – KOVIEN PAKETTIEN LISTALLA JOKAISELLE JOTAKIN

Tiedote.
Julkaistu: 27.10.2015 klo 10:00
Julkaisija: LG Electronics

– LG:n joululahjalistalta löytyy mielenkiintoisia lahjavinkkejä, kuten huippuluokan televisio, erittäin hyvä kamerapuhelin, näppärä simpukkapuhelin yli 60-vuotiaille ja älykaiuttimet musiikin ystäville. Helsinki, 27. lokakuuta, 2015
– LG Electronics tarjoaa vinkit joulun kovista paketeista. Listalta löytyy lahjaideoita niin tyylitietoisille älylaiteharrastajille, Android-käyttäjille, valokuvauksesta innostuneille, musiikin ystäville, kotiteatteriharrastajille, kiireisille pienten lasten vanhemmille kuin myös teknologiasta kiinnostuneille eläkeläisille.  

4K OLED -televisio – kaareva ja litteä: OLED-teknologia ja sen tarjoama erinomainen kuvanlaatu ovat jo tovin olleet kaukaisia haaveita, mutta nyt markkinoilla on useita eri malleja. LG:n kaareva 4K OLED -malli (55/65EG960V) ja litteä 4K OLED -malli (55/65EF950V) sopivat kotiteatteriharrastajille, jotka eivät halua tinkiä parhaasta mahdollisesta katseluelämyksestä. Lue lisää täältä.

4K LCD -televisio – menestysmallin seuraaja: LG UF850V on viime vuonna menestyneen 4K LCD -mallin seuraaja. Uusi malli on hyvä lahjaidea henkilöille, jotka haluavat päivittää olohuoneensa edullisella 4K-televisiolla, jossa on erinomainen kuvanlaatu ja LG:n palkittu Smart TV -käyttöjärjestelmä webOS. Lue lisää täältä.

LG Easy Smart – simpukkamallinen älypuhelin: LG Easy Smart on mainio älypuhelin yli 60-vuotiaille. Uusi 4G-puhelin yhdistää perinteisen simpukkamuotoilun edut ja kosketusnäytöllä varustetun Android-älypuhelimen toiminnot ja sovellukset. Lue lisää täältä.

LG G4 – tyylikäs älypuhelin erinomaisella kameralla: LG G4 -älypuhelin on sopiva lahja valokuvauksesta kiinnostuneille. Puhelin voitti aiemmin tänä vuonna muun muassa EISAn parhaan mobiilikameran tunnustuksen. Aidosta nahasta valmistetun takakuoren ansiosta G4 on muodikas valinta täydentämään omaa tyyliä. Lue lisää täältä.

Nexus 5X – ensimmäinen älypuhelin Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmällä: LG:n ja Googlen yhteistyössä kehittämä Nexus 5X -älypuhelin uudella Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmällä on loistava joululahja Android-harrastajille. Nexus 5X yhdistää LG:n ja Googlen parhaat ominaisuudet yhteen tuotteeseen. Lue lisää täältä.

Watch Urbane – muodikas älykello: Puettava teknologia on yhä suositumpaa, ja älykellojen myynti kasvaa tasaisesti. Tyylitietoiset arvostavat LG:n Watch Urbane -älykelloa, joka on yhteensopiva Android- ja iPhone-puhelinten kanssa. Tyylipuhtaalle Watch Urbanelle on myönnetty useita tunnustuksia ja palkintoja. Lue lisää täältä.

Music Flow – langattomat multiroom-kaiuttimet Google Cast -tuella: Kuka ei haluaisi musiikkia kaikkiin huoneisiin? Multiroom-kaiuttimista on tullut viime vuosina suosittu tuoteryhmä. LG:n panostusta kategoriaan edustavat Music Flow -kaiuttimet, joissa on useita älykkäitä ominaisuuksia, kuten Google Cast -tuki, vakaa verkkoyhteys ja helppokäyttöinen älypuhelinsovellus, jonka avulla käyttäjä voi hallita kaikkia kaiuttimia. Music Flow -kaiuttimia on saatavilla pienistä kannettavista kaiuttimista aina suuriin soundbar-kaiuttimiin, jotka voi yhdistää televisioon. Musiikinystävä voi hankkia yhden tai kaksi kaiutinta joulua varten ja rakentaa halutessaan suuremman kokonaisuuden lisäämällä kaiuttimien määrää. Lue lisää täältä.

LG Turbo Wash – puhdasta 59 minuutissa: Älykkään ja nopean Turbo Wash -teknologian avulla on mahdollista säästää aikaa pyykinpesussa ja saada 30 minuuttia lisäaikaa vietettäväksi perheen kanssa. Turbo Washin avulla pyykit puhdistuvat alle tunnissa. LG:n pesukone onkin 30 minuuttia tavallista pesukonetta nopeampi. Tämä antaa enemmän aikaa esimerkiksi ajan viettämiseen lasten kanssa tai treenaamiseen. Turbo Wash -teknologia löytyy pesukonemalleista FH4A8TDS2, FH4A8QDS2 ja FH4U2TDN1. Lue lisää täältä ja täältä.

Hinta ja saatavuus sekä korkearesoluutioiset kuvat

  • LG EG960V saapui myyntiin heinäkuussa. 55-tuumaisen mallin suositushinta on 4 999 euroa, ja 65-tuumaisen mallin suositushinta on 7 499 euroa. Korkearesoluutioisia kuvia on saatavilla LG:n kuva-arkistossa. Kirjoita ”EG960V” hakukenttään.
  • LG EF950V -mallin odotetaan saapuvan 55 ja 65 tuuman koossa lokakuussa samoihin suositushintoihin kuin vastaava kaareva malli (yläpuolella). Korkearesoluutioisia kuvia on saatavilla LG:n kuva-arkistossa. Kirjoita ”EF950V” hakukenttään.
  • LG UF850V on saatavissa 49, 55, 60 ja 65 tuuman koossa. Suositushinnat vaihtelevat1 799–2 999 euron välillä. Korkearesoluutioisia kuvia on saatavilla LG:n kuva-arkistossa. Kirjoita ”UF850V” hakukenttään.
  • LG G4 on nyt saatavilla Suomessa. Nahkaisen version (32 GB) suositushinta on 599 euroa. Korkearesoluutioisia kuvia on saatavilla LG:n kuva-arkistossa. Kirjoita ”H815” hakukenttään
  • LG Easy Smart tuli myyntiin syyskuussa ja sen suositushinta on 199 euroa. Korkearesoluutioisia kuvia on saatavilla LG:n kuva-arkistossa. Kirjoita ”easysmart” hakukenttään.
  • Nexus 5X:n odotetaan tulevan saataville Suomessa marraskuun puolivälistä alkaen 479 euron (16 GB) suositushintaan ja 529 euron (32 GB) suositushintaan. Korkearesoluutioisia kuvia on saatavilla LG:n kuva-arkistossa. Kirjoita ”nexus5x” hakukenttään.
  • LG Watch Urbanen suositushinta on 349 euroa. Korkearesoluutioisia kuvia on saatavilla LG:n kuva-arkistossa. Kirjoita ”watchurbane” hakukenttään.
  • Useita LG Music Flow -tuoteperheen malleja on nyt saatavilla. Suositushinnat vaihtelevat 199–950 euron välillä. Korkearesoluutioisia kuvia on saatavilla LG:n kuva-arkistossa. Kirjoita ”musicflow” hakukenttään.
  • LG:n Turbo Wash -pesukoneen suositushinta on alkaen noin 600 euroa. Korkearesoluutioisia kuvia on saatavilla LG:n kuva-arkistossa. Kirjoita ”FH4A8” hakukenttään. 


###

LG Electronics
LG Electronics Inc. (KSE: 066570.KS) on maailman johtava viihde-elektroniikan, kodintekniikan sekä langattoman viestinnän ratkaisujen toimittaja, jolla on 83 000 työntekijää 119 toimipisteessä ympäri maailman. LG:n liikevaihto vuonna 2014 oli 55,91 miljardia Yhdysvaltain dollaria. LG jaetaan neljään liiketoiminta-alueeseen – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution ja Vehicle Components. Yhtiö on maailman suurimpia taulutelevisioiden, matkapuhelimien, ilmalämpöpumppujen sekä pesukoneiden ja kylmälaitteiden valmistajia. LG Electronics on toiminut Pohjoismaissa lokakuusta 1999 lähtien. Pohjoismaiden liikevaihto oli vuonna 2014 noin 2,2 miljardia Ruotsin kruunua. Lisätietoja: www.lg.com.

Lisätietoja:

LG-One Finland/Hill+Knowlton Strategies
Kristiina Nieminen
Puh: +358 40 757 8535
Sähköposti: LG-OneFinland@lg-one.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs