Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Lappeenrannan kaupunki järjestää hiihtolomaviikolla tekemistä lapsille, nuorille ja lapsiperheille

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki järjestää hiihtolomaviikolla tekemistä lapsille, nuorille ja lapsiperheille

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2015 klo 15:11
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Tarjolla on päiväleiri alakoululaisille, koko perheen iloisia talvitapahtumia, skeitti- ja shoppailumatka Helsinkiin, Keilakarkelot, RitsalaRock sekä paljon muuta hiihtolomaohjelmaa 

Koulujen hiihtolomaviikolla on jälleen monia mahdollisuuksia puuhailla kaikenlaista kivaa kavereiden ja perheen kanssa. Lappeenrannan nuoriso- ja liikuntatoimi järjestää tekemistä ajalle 20.2.−1.3.2015. Koko hiihtolomaviikon ohjelma on luettavissa kaupungin nettisivuilla osoitteessa http://www.lappeenranta.fi/Suomeksi/Palvelut/Nuorisopalvelut/Nuorisotoimen-tapahtumakalenteri

Hiihtoloman voi aloittaa vaikkapa Monarin diskosta perjantaina 20.2. klo 18 (Pormestarinkatu 10). Alakoululaisille tarkoitetussa Hiihtolomadiskossa on dj:n lisäksi ohjelmaa ja kilpailuja. Diskon sisäänpääsymaksu on 2 euroa. Tapahtuman järjestelyissä on mukana Lappeenrannan Lasten Parlamentti. 

Niin ikään Monarilla järjestetään Päiväleiri alakouluikäisille lapsille ma−pe 23.2.−27.2.2015. Leiri kokoontuu joka päivä klo 10−16 ja leirille osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista 18.2. mennessä. Ilmoittautuminen tehdään netissä nuorten tiedotuspiste Verkossa http://verkko.lappeenranta.fi/ilmoittaudu. Päivittäin leirin ohjelmassa on muun muassa askartelua, pelailua, pingistä, biljardia, sählyä, lautapelejä, ruuanlaittoa sekä ohjattua toimintaa. Nuorisosihteeri Kimmo Hölkin mukaan päiväohjelman lisäksi osallistutaan johonkin erikoisaktiviteettiin.

− Lapsen voi ilmoittaa niin moneen leiripäivään kuin haluaa. Viikon aikana käymme uimassa, luistelemassa ja keilaamassa. Lisäksi lapset voivat tehdä oman keppihevosen, tuunata kirjoja, painaa kuvia kangaskasseihin ja kokeilla batiikkivärjäntää.

Maanantaina 23.3. järjestetään Talvipäivä Saimaalla, jolloin Holiday Club Saimaan jääareena kylpee musiikissa ja on yleisöluistelulle avoinna klo 10−12. 

− Edellisien vuosien tapaan areenalle järjestetään maksuton yleisöluistelu, mutta tänä vuonna harrastetaan myös ulkona klo 10−14 välisenä aikana. Kokeilla voi poniajelua, pulkkamäen vauhtia ja lumikenkäilyä vaihtelevassa maastossa, vinkkaa Aija Rautio Lappeenrannan liikuntatoimesta. 

Tiistaina 24.2. järjestetään Skeitti- ja shoppailumatka Helsinkiin Luupin skeittihalliin ja Itäkeskukseen. Matkan hinta on 20 €/henkilö. Hinta sisältää bussimatkat Lappeenrannasta Helsinkiin ja takaisin, mutta jokainen Luuppiin menijä maksaa skeittihallin pääsylipun itse paikan päällä. Alle 12-vuotiaat voivat lähteä matkalle vain aikuisen seurassa. Lisätietoja matkasta ja netti-ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta http://verkko.lappeenranta.fi/ilmoittaudu

Keskiviikkoiltana 25.2. klo 17−20 ulkoillaan Lauritsalan urheilukentällä Koko perheen iloisessa talvitapahtumassa. Nyt toista kertaa järjestettävässä tapahtumassa voi osallistua muun muassa luistelutemppurataan, aikuisten luistelukouluun ja rusettiluisteluun. Tarjolla on mahdollisuus mäenlaskuun ja makkaranpaistoon. Kaiken kruunaa illan tulishow. Myös kioski on avoinna. Tapahtumaan on vapaa pääsy. 

− Haluamme koko perheen talvitapahtumalla herättää henkiin vanhan rusettiluistelu-idean. Saimme siitä positiivista palautetta viime vuonna ja kävijöitä oli noin 350. Mikäli Lauritsalassa ei ole jäätä, niin varapaikka tapahtumalle on Kisapuiston tekojää, kertoo Aija Rautio. 

Hiihtolomaviikon päätöstapahtuma on perjantaina 27.2. klo 18−23 Lauritsalan työväentalolla järjestettävä RitsalaRock. Esiintyjinä ovat Lappeenrannan oma poika Laineen Kasperi ja Palava Kaupunki sekä Dante´s Riot ja Seven Mondays. RitsalaRockin sisäänpääsyliput ovat 8 euroa, nuorisotoimen klubikorttilaiset pääsevät sisään 5 eurolla. Nuorisosihteeri Kimmo Hölkki toivottaa nuoret tervetulleiksi ja muistuttaa, että kaikki nuorisotoimen toiminta on päihteetöntä ja savutonta. 

Muita hiihtolomaviikon tapahtumia: 

su 22.2.        Lasten liikuntamaa, Kourulan palloiluhalli

klo 10−13, hinta 2€/lapsi.

ma 23.2.       Keilakarkelot, Lappeenrannan keilahalli

klo 12−16, hinta 2€/hlö/tunti, tarkoitettu nuorille ja lapsiperheille.

Ilmoittautumiset suoraan keilahallille.

ti 24.2.          Vesipeuhupäivä, Lappeenrannan uimahalli

klo 10−12, koko perheelle (alle 10-vuotias lapsi vain oman aikuisen kanssa),
hinta normaali uimahallimaksu.

to 26.2.         Perheluistelu, Lappeenrannan Kisapuiston liigahalli

klo 12−14, maksuton luistelu musiikin tahdissa.

su 1.3.          Lasten liikuntamaa, Joutsenohalli

klo 10−13, hinta 2€/lapsi.

su 1.3. asti   Arjen aakkoset, Etelä-Karjalan museo

avoinna ti−su 11−17, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi, aikuiset 7 € (museoiden yhteislippu). Lapsille suunnattu toiminnallinen näyttely, jossa käydään läpi kirjaimia. Esillä olevilla leluilla ja esineillä saa leikkiä.

Koko hiihtolomaviikon ohjelma:

http://www.lappeenranta.fi/Suomeksi/Palvelut/Nuorisopalvelut/Nuorisotoimen-tapahtumakalenteri

Ennakkoilmoittautuminen tarvitaan:

ma−pe 23.−27.2. klo 10−16 Päiväleiri alakoululaisille, Monari

Hinta 10€/lapsi/päivä.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset 18.2. mennessä: http://verkko.lappeenranta.fi/ilmoittaudu

ti 24.2. Skeitti- ja shoppailumatka Helsinkiin

Alle 12-vuotiaat huoltajan kanssa. Hinta 20 €. Lähtö klo 8.30.
Lisätietoa ja Ilmoittautumiset http://verkko.lappeenranta.fi/ilmoittaudu

Lisätietoja:

Nuorisosihteeri Kimmo Hölkki, puh. 0400 154 596
kimmo.holkki@lappeenranta.fi 

Liikuntasihteeri Aija Rautio, puh. 040 513 8140
aija.rautio@lappeenranta.fi

 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs